Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστριας για το Πάρκο Δεξαμενής (Εικόνες)

- Advertisement -

Διαβάστε την καταγγελία που έστειλε αναγνώστρια στο loutrakiblog.gr…

“καποτε ηταν χωρος περιπατου και διασκεδασης. Τωρα κοιτας απο που θα βγουν τα φιδια ειναι γεματο αδεσποτα βοσκουν τα αλογο και σε λιγο βλεπω να μπαινει και το κοπαδι απο γιδια που βοσκει παντα στον περιφεριακο. Όσο για τις κουνιες; καλυτερα να μην μιλησουμε γι αυτες…

και για να μην βιαστουν καποιοι και πουν οτι δεν ειμαι φιλοζωη εχω δυο αδεσποτα στο σπιτι μου νομιζω ομως οτι το παρκο και ο περιφεριακος δρομος  δεν ειναι τοπος βοσκης και να κυκλοφορουν τοσα αδεσποτα ο κοσμος περπαταει με τα παιδια του διπλα σε ακαθαρσιες…”

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή και μόνο ντροπή. …
    Να υπάρχει αυτό το πάρκο και να είναι σε αυτή τη κατάσταση! !!
    Μα καλά. ..δεν τα βλέπετε εσείς οι που είσαστε στο δήμο? ??
    Τα βλέπετε βεβαίως! !!
    Απλά δεν σας ενδιαφέρει το θέμα. ..

  2. ως δια μαγειασ ο νεοσ αντιδημαρχοσ εκλεισε σε λιγο καιρο ολεσ τις λακουβεσ της περιοχησ μπραβο κ παντελαιου . για τα υπολοιπα λουτρακι καληνύχτα να τους ψηφισετε ξανα

  3. γιατι γκρινιαζετε .. να η δημοτικη αρχη εφτιαξε και εναν ζωολογικο κηπο !χα χα χα χα!με τα αλογακια τα φιδακια .Θα κοβουμε και εισιτηριο σε λιγο !
    12.35 τι να δουν ανθρωπε μου στο δημο ? δεν τα ξερουν ? απλα η σκεψη τους περιοριζεται στο πως να κανουν μια οργανωση αγωνα.Να ερχεται κοσμος για δικους τους λογους , αλλα να μην φτιαχνουν τιποτα για αυτους που μενουν εδω.Αυτοι μετα την θητεια τους καλο ειναι να κανουν μια εταιρεια διοργανωσεων ή μανατζερ . γι αυτο καλοι ειναι ξερουν τα κολπα..

  4. Ειλικρινα θελω να μαθω, ειναι ικανοποιημενοι με την προσφορα στον τοπο τους η μαλλον πιστευουν οτι εχουν κανει κατι σημαντικο για την καθημερινοτητα του πολιτη γιατι αμα δει και καποιος τα Δ.Σ θα παρατηρηση οτι κανα δυο μιλουν και τον προεδρο να τσακωνεται μαζι τους , λεγοντας βλακειες να περνα η ωρα !!

  5. Εδω έχουν καταντήσει το παραλιακό πάρκο στο μαύρο του το χάλι θα κοιτάξουν το πάρκο δεξαμενής? Οι άνθρωποι είναι παντελώς ασχετοι . Λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάντια του Λουτρακίου Οι χειρότεροι που πέρασαν ποτέ . Αλλά δεν τους ενδιαφερει γιατί θα κάνουν την μπάζα τους και θα φύγουν !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog