Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τα “καθάρματα” που δολοφονούν αδέσποτα, ξαναχτύπησαν

- Advertisement -

Απίστευτη βαρβαρότητα: Δύο σκυλιά θανατώθηκαν από φόλες που έριξε ασυνείδητος στο Λουτράκι…

Καταγγελία

Τα “καθάρματα” που δολοφονούν αδέσποτα, έριξαν φόλες στο Λουτράκι ξαναχτύπησαν.

Η κτηνωδία στο μεγαλείο της πριν ακόμη συνέλθω από το σοκ των δύο κακοποιημένων σκυλιών στο Λουτράκι κοντά στου Θρουβάλα πάλι έκαναν το θαύμα τους λίγο πιο πέρα έριξαν φόλες με αποτέλεσμα δύο σκυλιά να βρεθούν νεκρά.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεχνάς τα καθάρματα που άφησαν τυχαία τα σκυλιά στο δρόμο οταν τα βαρέθηκαν. Εκεί δεν βλέπω να καταγγέλλει κανείς κανέναν. (Απαράδεκτες οι φόλες.)

  2. 10.15. Εντάξει, κατούρησα. Ικανοποιήθηκες? Και μιας και κατούρησα, επαναλαμβάνω: φόλες στις γκόμενες τουςκαι στις γυναίκες τους!!!!!!!!!!!!

  3. οποιος μπορει ελαφριαν καρδιαν να σκοτωνει ενα πλασμα με τον πιο βασανιστικο τροπο και να αφερει μια ζωη μια ψυχη λες και καποιος του εδωσε το δικαιωμα να ειναι θεος τοτε η ευχη μου ειναι με την ιδια ελαφρα καρδια να φιλησει το παιδι του κρυο και χλωμο

  4. να φιλησει το παιδι του κρυο και χλωμο ?????
    θελεις γιατρο !!!!!!
    λυπηρο να φολιαζει καποιος ζωα …
    αλλα και μερικοι ταχα φιλοζωοι κατατασονται στην χειροτερη φαρα ανθρωποειδων !!!
    ντροπη και στους δυο !!

  5. 1:02 Για να με προκαλείς τόσο, μάλλον επιθυμείς διακαώς να κατουρήσω στα μούτρα σου, κάτι που σου αξίζει και με μεγάλη ευχαρίστηση μπορώ να πράξω, αφού δείχνεις να ενθαρρύνεις τέτοιες πράξεις φόλας αντί να τις καταδικάζεις.

  6. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΤΣΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ!!!! ΟΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog