Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου: Έχασε και… έπεσε

- Advertisement -

Δύο “στροφές” πριν από την λήξη του τοπικού πρωταθλήματος και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας…

Τον τίτλο διεκδικούν  τρεις ομάδες που απέχουν  μεταξύ τους  1 με 2 βαθμούς . Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου (71 β.), η Κόρινθος 2006 (70 β.) και ο ΠΑΣ  Κόρινθος (69 β). και οι οποίοι θα δώσουν σκληρή μάχη  μέχρι τέλους για να τον κατακτήσουν.

  Στα πλαίσια της  28ης αγωνιστικής  ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου πέρασε και από τον Άσσο, όπου επικράτησε 3 – 2 επί του τοπικού Ολυμπιακού. Μορφή του αγώνα ο Μάκης Μυργιώτης, που οδήγησε τους “ερυθρόλευκους” του Κιάτου σε  νίκη , πετυχαίνοντας χατ τρικ (31΄, 48΄, 75΄) και χάνοντας ισάριθμες ευκαιρίες που δεν χάνονται, καθώς ο Πανούσης τις απεσώβησε. Η ομάδα του Άσσου παρά το εις βάρος της σκορ μείωσε σε 1 – 2 στο 58΄ με απευθείας φάουλ του Τζαβάρα και στο 82΄ διαμόρφωσε στο τελικό 2 – 3 με τέρμα του Ραπουσάι.. Ο Πέλοπας με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε στην κορυφή και πάει επικεφαλής, την επόμενη (29η) αγωνιστική στο ντέρμπι του Συνοικισμού, κόντρα στον ΠΑΣ Κόρινθο.

Την ίδια ώρα στο ΔΑΚ η Κόρινθος ΄06 επικρατούσε με 2 – 1 επί της  Θύελλα Πετρίου, σε ένα αγώνα βαθμολογικού ενδιαφέροντος  καθώς  οι δύο ομάδες ήθελαν  την νίκη,  οι γηπεδούχοι για την διεκδήκηση του τίτλου και η Θύελλα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Νικηφόρα και με 4 – 0 πέρασε και ο ΠΑΣ Κόρινθος, από το “Γιάννης Στέφας” επί του καταδικασμένου με υποβιβασμό Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Στο “Κώστας Βυζάς”, ο Αστέρας Δερβενίου , που  ακόμα σκοράρει, συνέτριψε με 8 – 0  τον Ισθμιακό και τον προσπέρασε στην 7η θέση  της βαθμολογίας, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός επικράτησε με 2 – 1 επί του  Πανσολυγειακού.  Στο Λέχαιο στη “ροπαλομαχία” νίκητής με σκορ 3 – 1 αναδείχτηκε ο τοπικός Ηρακλής επί του συνονόματό του από το Ξυλόκαστρο, ενώ στη Νεμέα, ο Παννεμεατικός αναδείχτηκε ισόπαλος 2 – 2 με την Ελλάδα Βέλου.

Τέλος στο Χιλιομόδι ο ουραγός Ατρόμητος επικράτησε με 2 – 1 επί του Τενεάτη Αθηκίων

  28η Αγωνιστική 
 ΣΦΛ Ολυμπιακός –  ΠΑΣ Κόρινθος 0 – 4
Πανκαμαριακός – Πανσολυγειακός   2 – 1
Ολυμπιακός Άσσου – Πέλοπας Κιάτου  2 – 3
 Κόρινθος ’06 – Θύελλα Πετρίου   2 – 1
Παννεμεατικός – Ελλάς Βέλου  2 – 2
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Τενεάτης Αθικίων  2 – 1
Ηρακλής Λεχαίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου  3 – 1
  Αστέρας Δερβενίου – Ισθμιακός 8 – 0

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog