Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έτσι δημιουργήθηκαν 100 νέες θέσεις parking στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης του Λουτρακίου, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, είναι το parking…

Μια απροσδόκητη βοήθεια, που φυσικά δεν λύνει το πρόβλημα αλλά αποτελεί μια ακόμα επιλογή για παρκάρισμα, ήρθε μετά την αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων που βρίσκονταν στο δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, αύριο Παρασκευή, θα γίνουν και άλλες εργασίες στο συγκεκριμένο δρόμο, προκειμένου να τοποθετηθούν κολονάκια που θα διαχωρίζουν τις θέσεις parking, οι οποίες φυσικά θα είναι δωρεάν.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 100 νέες θέσεις parking που θα αποτελούν μια έξτρα επιλογή για τους οδηγούς.

Όσο για το θέμα που προέκυψε σχετικά με τις γραμμές του τραίνου που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην καλυφθούν εντελώς από την άσφαλτο ή το τσιμέντο που θα χρησιμοποιηθεί και να διακρίνεται το ίχνος των γραμμών.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγα ρε τους σωτηρες !εκλεισαν το μισο παρκινγκ με τα κτελ τους κ το παιζουν μουρη .
    Ασχετοι..Φτιαξτε τα παρκα εκει που ειναι σαν ζουγκλες .

  2. Τι είπες τώρα !!!!
    Ουαοοοο
    Το σκέφτηκαν μόνοι τους η έγινε ανάθεση έργου ?
    Μιλάμε μεγαλεία
    Ιτσσσσσσ
    Άιντε να δω ποτέ θα φύγετε κηφηνες

  3. 9:18 π.μ. Ειδαμε και αλλου που κανανε πεζοδρομους αφηνεις το αυτοκινητο χιλιμετρα μακρια απο την πολη και πας μετα ποδια απαραδεκτο

  4. 9.18..Μήπως είσαι 80 ετών και σου πήραν το δίπλωμα και θες πεζόδρομο? Εμεις θέλουμε πάρκινγκ κατάλαβες? Είδαμε και τον Παύλου τον πρώην δήμαρχο που κατάστρεψε την Ματση με τεράστια πεζόδρομια τι έγινε? Μπροστά πολύ ο Κώστας βλέπω νοιάζεται για τον τόπο του !

  5. Αφού μέσα στις γραμμές παρκαρίσματος και πριν που τις βρήκατε τις 100 θέσεις πείτε ότι τα γκρεμισε και έριξε τσιμέντο για να αναβάθμιση την εικόνα του οικόπεδου που έχει δίπλα από το πάρκινγκ και αφήστε τα περί εκατό θεσεων

  6. Εργατικός ο Παντελέων. Αυτά να τα δείτε όσοι τον κατηγορείτε ότι ντύνεται κολωνακιώτικα. Παιδί του λαού ο Κώστας ρεεεεεεεεεεε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog