Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Κόρινθος μπαίνει σε νέα εποχή!

- Advertisement -

Αυτές τις ημέρες σχεδόν σε όλη την Κόρινθο η COSMOTE κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο στο οποίο απασχολούνται δεκάδες συμπολίτες μας…

Αντικαθιστά τα παλαιά ΚΑΦΑΟ με σύγχρονα cabinets οπτικών ινών. Στις περιοχές που γίνονται αυτά τα έργα θα υπάρχουν μικρές ταλαιπωρίες με διακοπές των τηλεφωνικών και διαδικτυακών ζεύξεων όμως η όλη αλλαγή όταν ολοκληρωθεί θα βελτιώσει κατακόρυφα τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την ποιότητα και την ταχύτητά τους καθώς πρόκειται για την απαραίτητη υποδομή των δικτύων μεγάλων ταχυτήτων.

Για τους γνώστες του αντικειμένου είναι μια ωραία ευκαιρία να δείτε στην πράξη τις εργασίες που γίνονται με τις οπτικές ίνες όπως τοποθέτηση, συγκόλληση, κουμπώματα, μιας και πλησιάζουμε στην εποχή που θα έχουμε τέτοιες υποδομές και στα σπίτια. Κάθισα σήμερα αρκετή ώρα με έναν τεχνικό και παρακολούθησα την όλη διαδικασία που είτε κάποτε διαβάζαμε στα βιβλία, είτε είχαμε την ευκαιρία έστω και σε παράδειγμα να δουλέψουμε τις ίνες. Τα παλαιά “οχτάρια” δεν υπάρχουν βέβαια πια γιατί και τα εργαλεία έχουν εξελιχθεί. Είναι ένα μικρό, δωρεάν, υπαίθριο σχολείο και αξίζει την κόπο. Α ! Και να κεράσετε και κανέναν καφέ τους ανθρώπους, δεν βρίσκεις εύκολα τζάμπα τέτοια ευκαιρία !

Βασίλης Μπαλάφας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog