Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πώς λύνεται ένα πρόβλημα 27 ετών…!

- Advertisement -

Ένα πρόβλημα 27 ολόκληρων  ετών, που είχε ταλαιπωρήσει όλες τις δημοτικές αρχές αλλά και αρκετούς οδηγούς φαίνεται ότι οδεύει προς την οριστική επίλυσή του…

Για όποιον δεν κατάλαβε, αναφερόμαστε στο γνωστό πρόβλημα με το οικόπεδο της οδού Καραισκάκη που έμοιαζε με γόρδιο δεσμό…

Και όμως… Αυτό το πρόβλημα που δεν μπορούσε να λυθεί από κανέναν, χάρις στους προσωπικούς χειρισμούς του νέου αντιδημάρχου πολεοδομίας, Κώστα Παντελέου, φαίνεται ότι βρίσκεται μία ανάσα από το να λυθεί.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, χρειάστηκε να περάσουν 27 ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας και υποσχέσεων.

Με μια συμφωνία που ικανοποιεί και τις 2 πλευρές, καθώς από τη μία ο ιδιοκτήτης θα έχει πλέον τη δυνατότητα να χτίσει στο συγκεκριμένο οικόπεδο (κάτι που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να κάνει), ενώ από την άλλη θα παραχωρήσει στο Δήμο, το κομμάτι του οικοπέδου που χρειάζεται για να φτιαχτεί ο δρόμος.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr, για να παραχωρηθεί το συγκεκριμένο τμήμα του οικοπέδου ο ιδιοκτήτης δεν θα αξιώσει χρήματα από το Δήμο.

Το συγκεκριμένο θέμα ψηφίστηκε στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο και πλέον απομένουν λεπτομέρειες ώστε να γίνει πραγματικότητα…

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μου φαινεται το παιδι αυτο λυνει πραγματικα προβληματα ..ας τα βλεπει ο προηγουμενος αντιδημαρχος που πουλαγε φουμαρα !μονο στο χωριο του εκανε δουλιτσες και στους κολλητους ασφαλτους πανω στα δαση !
    τερμα στους πολιτικους 'δεινοσαυρους' και δεν το λεω για λογους ετων … αλλα με το στομαααα ναααααααα.. !!να φευγουν ενας ενας να ασχοληθουν νεοι ανθρωποι !
    Μπας και δουμε ασπρη μερα !

  2. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κώστα αλλα για να λέμε την αλήθεια ο Θανάσης ο Γεωργίου είχε ασχοληθεί πολύ μ αυτό το πρόβλημα κ δεν πρόλαβε να το επιλύσει
    ΒλΒαγ

  3. Να το δω και να μη το πιστέψω! Μεγάλη η ταλαιπωρία της γειτονίας τόσα χρόνια και μεγάλες οι ευθύνες και των δυο πλευρών… (ιδιοκτήτη και Δήμου)

  4. Μπράβο στον Κώστα Παντελεου! Είναι ο μοναδικός που έχει πολύ λίγο χρονικό διάστημα στην θέση του Αντιδημαρχου Πολεοδομίας και προχώρησε σε πολλές λύσεις του δήμου γρήγορα. Κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα του τόπου του και όχι μόνο της Περαχώρα. ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ!

  5. Αν υπήρχε κράτος σε μια ώρα θα έμπαινε μια μπολντόζα και θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Αλλά τι περιμένεις από μπουρδέλο. Με την λογική του ιδιοκτήτη θα έπρεπε όλοι οι γείτονές του να έκαναν το ίδιο με αυτόν και να πήγαινε στο οικοπεδάκι του με ελικόπτερο.

  6. Υπάρχουν και χειρότερα. Στην γωνία των οδών Μακρυγιάννη και Περικλέους (πίσω από τον Γαλαξία) βρίσκεται ένα ακατοίκητο διώροφο σπίτι (των αδελφών Γλυκοφρύδη, της δασκάλας Κατίνας – καμία δεν ζει). Κάποιος από τους κληρονόμους έχει φράξει το πεζοδρόμιο και το έχει κάνει πάρκινγ και ουδείς τον ενοχλεί. Στο Λουτράκι απ' ότι φαίνεται κάνει ότι γουστάρει ο καθένας στο όνομα της "δημοκρατίας". Μια μπουλντόζα χρειάζεται ο δήμαρχος για να μείνει στην ιστορία. Όλοι μαζί του θα είμαστε.

  7. Σιγά ρε μορτες με τον πανταλεου μην βιαζοσαστε γιατί θα μείνετε κάγκελο όταν μάθετε το που και πως…….ήρεμα.
    Κ Πετρου

  8. 12.58 … ναι γι αυτο το ελυσε ..στα 2,5 χρονια ο δικος σου ? Σιγα την προσωπικοτητα. Σας βαρεθηκαμε με τα φιλαρακια σας . κανατε το Λουτρακι σαν τα μουτρα σας , μια παρεα ασχετοι που παιρνουν ψηφους απο κολλητοξαδερφοκουμπαρους και ..μια τρυπα στο νερο τοσα χρονια !

  9. Βρέ φιλαράκια το πρόβλημά σας απ' ότι φαίνεται είναι ο Γεωργίου ή ο Παντελαίου ή ο φούφουτος. Ούτε καν σας αγγίζει το πρόβλημα (που από μεγάλη τύχη δεν έχουμε ακόμα θύματα). Ευχή να λυθεί άμεσα και εν ανάγκη βίαια. Δεν είναι δυνατόν να είναι ανεκτή αυτή η κατάσταση. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα κάνει ένας γονιός που το παιδί του θα πάθει ατύχημα σε αυτό το σημείο. Θα έπρεπε ήδη να επέμβει εισαγγελέας εφόσον υπάρχει ακόμα τέτοιος.
    Υπάρχει βεβαίως και το θέμα των οδών Μακρυγιάννη και Περικλέους που είναι εξίσου μεγάλη πρόκληση.

  10. Τοσα χρονια δεν εχει γινει σε αυτο
    Σημειο τιποτα ειναι επικινδυνο δεν μπορει
    Να κανει οτι θελει ποιος ειναι;Αλλου
    Στελνετε ειδοποιησεις σε επιχειρηση για
    Την διανοιξη του δρομου που ειναι νομιμη
    Και αποτελεσματικη

  11. Ο ΠΑΝΤΑΛΕΟΥ???ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ??ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ….Ο ΠΑΝΤΑΛΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

  12. Θαυμα το παιδι θαυμα!!!!! Ρε παιδικη χαρα σοβαρεψου. Ο μπισμπικης τοφτασε ως εδω δηλαδη να συμφωνισουν οι δυο πλευρες.αυτο ρε προορε δε λεει τιποτα αν δεν τελειωσει καλα ως τη αποφαση.θελει δρομο να δουμε το αποτελεσμα. Τι χαπια πινεις? Κατσε πρωτα να μαθεις ρε ξερολα

  13. Ειδαμε την μελετη τοσων χρονων του
    Μπισμπικη εγινε το Λουτρακι τι να
    Σου πω μαυρα χαλια φυσικα ευθυνη εχει
    Και η πολεοδομια ειχε εξυπνους
    Πολιτικους μηχανικους τρομαρα τους

  14. Ο παντελέου το διόρθωσε? Αυτή ειναι η προπαγάνδα για να μας πείσει ο δήμαρχος περί των ικανών που επιλεγει. Ψεύδος 10000000%!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog