Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στο Ναύπλιο κρουαζιερόπλοια, στο Λουτράκι “πετάμε αητό”… !!

- Advertisement -

«Το μήκους, 297 μ. ms Koningsdam, της Holland America Line έριξε άγκυρα στον Αργολικό Κόλπο. Το κρουαζιερόπλοιο, με σημαία Ολλανδίας, μετέφερε 2.650 επιβάτες, η πλειονότητα των οποίων αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου….

Επίσης το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper, με σημαία Μπαχάμες, της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Silver Sea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό και με γραφεία σε όλο τον κόσμο), κατέπλευσε στις 07.00 το πρωί της Τρίτης στο Ναύπλιο, προερχόμενο από τον Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 382 επιβάτες και 302 άτομα πλήρωμα», αναφέρθηκε σε αθηναικά ΜΜΕ!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορει να συγκριθει το Ναυπλιο με το Λουτρακι, πολυ ατυχες αρθρο. Μιλάμε για το νο1 προορισμό Αττικής και Πελοποννησου, ακόμα και οι Λουτρακιωτες καθε ΣΚ γεμιζουν το Ναυπλιο.

  2. Να ρωτησεται τα μαγαζια τη εφαγε ο καθενας απο αυτους και τη ψωνισε ο καθενας απο αυτους γιατι επειδη τυγχανει να ειναι πολυταξιδεμενος και κοσμοπολιτης ολοι αυτοι οταν κατεβενουν απο το πλοιο και πανε να ψωνισουν θελουν κατι που εχει 1 ευρω να το παρπυν μιση τιμη ενω εχουν δωσει 4000 ευρω για αυτη την κρουαζιερα και να μας λειπει στο Λουρρακι εχουμε τις τσουχτρες να εχουμε και τα βοθρονερα του καθε πλοιου οχι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog