Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

To Δημαρχείο Κορίνθου επισκέφθηκε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

To Δημαρχείο Κορίνθου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ…

Ο κ.Παύλος Χρηστίδης ήταν ομιλητής στο 4ο Διήμερο Συνέδριο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών στην Κόρινθο, με θέμα: «Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες εξελίξεις και η θέση της Ελλάδας», στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κορίνθου.

Με την ευκαιρία αυτή του δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθεί τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό στο γραφείο του να συζητήσει μαζί του αλλά και με τους Αντιδημάρχους που πρόσκεινται στο χώρο του Κινήματος να ανταλλάξουν απόψεις αφού και ο ίδιος υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Ναυπλιέων.

Στην Συνάντηση συμμετείχαν
ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χασικίδης
οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μιχάλης Χατζής, Γιώργος Μουρούτσος
ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Σταυρέλης
ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κορινθίας κ. Βασίλης Ακρατος
τα μέλη της Ν.Ε. Μιχάλης Οικονόμου & Παναγιώτης Μπαλλάς
και μέλη της ΠΑΣΠ Κορίνθου.

Ο κ. Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τον συνάδερφο όπως τον αποκάλεσε λόγω της ιδιότητάς του στον Δήμο Ναυπλιέων αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και θα πολλαπλασιάζονται όσο η γραφειοκρατία αυξάνεται ιδιαίτερα την περίοδο των μνημονίων.
Ολοκληρώνοντας επισήμανε πως πρέπει να υπάρξει μια αποτελεσματική Αυτοδιοίκηση και να διατυπωθεί μια νέα πρόταση για την Αυτοδιοίκηση, το Κράτος, αλλά και την Οικονομία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αφού χαρακτήρισε τυχερό τον εαυτό του που τον ξανασυναντά στο ίδιο γραφείο μετά απο 2 χρόνια, τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία αλλά και την βοήθεια που προσφέρει η Δημοτική Αρχή στα μέλη της ΠΑΣΠ με τη παραχώρηση του θεάτρου για την διοργάνωση του Συνεδρίου τους, αλλά και για τις προτάσεις του για το Ελληνικό κράτος.

Υποσχέθηκε πως θα μπουν στη συζήτηση στην πορεία για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Εξήρε το έργο της Δημοτικής Αρχής και επισήμανε πως στην επόμενη μέρα της χώρας η Αυτοδιοίκηση και η Αποκέντρωση μέσω της Αυτοδιοίκησης θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog