Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εντοπίστηκε νεκρή η Μαρία Ιατρού από το Λουτράκι

- Advertisement -

Στο βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία εντοπίστηκε πριν από λίγο η 36χρονη Μαρία Ιατρού η οποία αναζητούνταν από τη Δευτέρα του Πάσχα…

Την άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος, μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη μητέρα 4 ανήλικων παιδιών, είχε εξαφανιστεί απο τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, απο το Λουτράκι όπου διέμενε με την οικογένειά της.

Η νεαρή μητέρα ταξίδευε με το αυτοκίνητό της με προορισμό την Παραμυθιά, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι ξαδέρφου της .

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 6,55 η φράση "Θεός σχωρέστον" που λέμε όταν συλλυπούμαστε κάποιον τι ακριβώς σημαίνει για σένα? Δεν είναι ακριβώς αυτό που γράφει ο 6,28 "Ο Θεός ας τη συγχωρέσει". Γιατί πρέπει να κρύβεται κάποιο υπονοούμενο σ' αυτή τη φράση!
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

  2. γιατι να την συγχωρεσει ? δεν εκανε τιποτα ξεκινησε να παει στο χωριο της πιεσμενη ψυχολογικα εξετραπη της πορειας της από τον πανικο της και επεσε στην θαλασσα καλο παραδεισο να εχει η κοπελα.

  3. Κλασική συζήτηση αμόρφωτων γιδοβοσκων..
    Κανένας δεν οφείλει να συγχωρέσει κανέναν.
    Μονο δύναμη ευχηθείτε στην οικογένεια να μπορούν να συνεχίσουν χωρίς την άτυχη μητέρα..
    Marquis de Sade

  4. Σαν τις ύαινες κάνετε ορισμένοι . Αφήστε την οικογένεια στην θλίψη της και την νεκρή στην ήσυχη μνήμη . Έχουν τον πόνο τους ας μην έχουν και κάποιους σαχλαμαρες να σαλιαρίζουν.

  5. @Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ 9:14 ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ / ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. πολύ πολύ λυπηρό, κρίμα για τα νιάτα της, τα παιδάκια της και τους γονείς της… και εσείς μερικοί σταματήστε τις ακατάληπτες χαζομάρες σε ένα τέτοιο ποστ… φυσικά και λέμε ο θεός να τον συγχωρέσει εννοώντας για ότι έχει κάνει σε όλη του τη ζωή κάποιος… ακόμη και στις κηδείες ιδιαίτερα στην επαρχία που ζω εγώ (δεν γνωρίζω για τις μεγάλες πόλεις) αναφέρεται στο τέλος από τον ιερέα "θεός σχωρέστην-ον" άλλωστε και γι αυτό ο νεκρός αναφέρεται και ως συγχωρεμένος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog