Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τραγικός επίλογος στο σίριαλ της εξαφάνισης της Μαρίας Ιατρού – Συγκλονισμένοι όλοι στο Λουτράκι

- Advertisement -

Τρία χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Αμφιλοχίας προς Λευκάδα, στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, εντοπίστηκε σήμερα στις 3:30 το μεσημέρι η 36χρονη Μαρία Ιατρού η οποία αναζητούνταν από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα…

Μια υπόθεση που γράφτηκε με το χειρότερο επίλογο…

Στον εντοπισμό της άτυχης Μαρίας συνέβαλε μοτοσικλετιστής ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων από την Αμφιλοχία ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να επισκευάσει ακινητοποιημένο όχημα και έπεσε πάνω στην πινακίδα που είχε αποκολληθεί από το μοιραίο Golf το οποίο στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα. Την πινακίδα παρέδωσε στην Τροχαία Αμφιλοχίας όπου με την άμεση κινητοποίηση και του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχία εντόπισαν την 36χρονη μέσα στο όχημα στο βυθό του Αμβρακικού.

Η 36χρονη Μαρία Ιατρού, σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης της Ηπείρου, φαίνεται ότι αποτελεί ένα ακόμη θύμα που προστίθεται στον κατάλογο των ατόμων που είτε βρήκαν τραγικό θάνατο ή αναζητούνταν και βρέθηκαν μετά από μέρες στο βυθό του Αμβρακικού και όλα αυτά λόγω του οδικού δικτύου Αμφιλοχίας – Λευκάδας που είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Οι προστατευτικές μπάρες που θα έσωζαν ζωές ή τουλάχιστον στη χειρότερη περίπτωση οι συγγενείς θα εύρισκαν του ανθρώπους τους, απουσιάζουν ακόμη και από τα σημεία «παγίδες».

Η είδηση, που αποτελεί πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Λουτράκι και συγκλόνισε τους κατοίκους της πόλης που ενώ χτες το βράδυ παρακολουθούσαν με αγωνία την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, από σήμερα το μεσημέρι σπεύδουν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της, μετά την τραγική είδηση.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναπαυμένη η ψυχούλα της ο Θεός ας δώσει δύναμη , κουράγιο και υπομονή στα παιδάκια της που είναι σε τόσο τρυφερές ηλικίες, στη μανούλα της και σε όλους τους συγγενείς της.

  2. Έχω οδηγήσει πολλές φορές από Λουτράκι Λευκάδα.Ειναι απίστευτα επικυνδινο το δίκτυο.Αφού αυτοί που παριστάνουν τους πολιτικούς δεν κάνουν απολύτως τίποτα αν δεν δώσουν τους δρόμους σε ιδιώτες να εισπράτουν διόδια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog