Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαρία Ιατρού: Πού καταλήγει η Τροχαία για τις συνθήκες θανάτου της

- Advertisement -

Στην εκδοχή του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος, φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που διερευνούν υπό την εποπτεία εισαγγελέα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα τεσσάρων παιδιών Μαρία Ιατρού, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο βυθό της θάλασσας του Αμβρακικού, κοντά στην Αμφιλοχία…

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε ένα από τα σημεία- καρμανιόλες χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, η Μαρία Ιατρού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κοντά στην Αμφιλοχία, σε ένα από τα σημεία του δρόμου που χαρακτηρίζονται καρμανιόλα και στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, δύο από τους οποίους το τελευταίο δίμηνο.

Πλαγιολίσθηση δείχνουν τα στοιχεία της Τροχαίας

Όπως δείχνουν οι έρευνες της Τροχαίας, το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος από την οδηγό που φορούσε κανονικά τη ζώνη της. Το όχημα βρέθηκε στο αέρα στην άκρη του δρόμου και έπεσε από ύψος με τη μπροστινή του πλευρά κατακόρυφα στα βράχια και από εκεί στη θάλασσα.

Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός ανθρώπου που είδε να εξέχει το πίσω μέρος του οχήματος βρέθηκε η σωρός της τραγικής μητέρας πολλές ημέρες από την εξαφάνισή της.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog