Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Από το HILTON στη Σωληνουργεία Κορίνθου, χωρίς ίχνος ντροπής, του Γιώργου Τέσση

- Advertisement -

Την ώρα που οι διαπραγματευτές της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, υπέγραφαν  ακόμα και τις χαρτοπετσέτες που τους έδινε η τρόικα στο Hilton, o ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, έδινε μια ακόμα θεατρική παράσταση μπροστά στη Σωληνουργεία…

Οι άνθρωποι που σε λίγες μέρες θα ψηφίσουν την μείωση του αφορολόγητου στα 5.600€ και την περικοπή των κύριων και επικουρικών συντάξεων, αντί να σταθούν έστω για ένα λεπτό και να σκεφτούν τι έλεγαν για να καταφέρουν να γεμίσουν τις τσέπες με τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τους διορισμούς των κολλητών τους στο δημόσιο, αποφάσισαν να μοιράσουν για μια ακόμα φορά σανό, αυτή την φορά εκμεταλλευόμενοι τους νεκρούς εργαζόμενους της Σωληνουργείας.

Πήραν λοιπόν τους φραπέδες τους, έβαλαν τις αγωνιστικές τους φορεσιές, πήραν και ένα γαρίφαλο στο χέρι και έτρεξαν να το παίξουν λαϊκοί αγωνιστές. Οι άνθρωποι που την ίδια ώρα υπέγραφαν μέτρα που δεσμεύουν ακόμα και τις επόμενες κυβερνήσεις μέχρι και το 2020, δεν ξέχασαν τα παλιά τους κόλπα. Θυμάμαι ακόμα το πάθος των Συριζαίων για τις αυτοκτονίες και για τα παιδάκια που λιποθυμούσαν. Τότε ήταν αγανακτισμένοι, σήμερα όμως τους πέρασε η αγανάκτηση αφού διορίστηκαν.
Η παράσταση που πήγαν να δώσουν δεν είχε μεγάλη επιτυχία, αφού ενώ υποτίθεται ότι πήγαν να τιμήσουν τους νεκρούς  αυτού του φοβερού εργατικού ατυχήματος, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι ακόμα πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών που κορόιδεψαν.

Υπογράψτε λοιπόν ότι σας δίνει η τρόικα που θα καταργούσατε και βρείτε άλλους τρόπους να παραστήσετε τους λαϊκούς αγωνιστές. Απολαύστε τις αργομισθίες σας, τα βουλευτικά σας αυτοκίνητα, τις θεσούλες σας στα διοικητικά συμβούλια, όσο ακόμα τα έχετε και αφήστε τους νεκρούς να αναπαυθεί η ψυχή τους και τους συγγενείς των θυμάτων στο πόνο τους, μακριά από τα κομματικά σας καραγκιοζιλίκια.

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εσεις κ. Τεσση πηγατε ποτε σε συγκεντρωση εργατικου κεντρου για να ξερετε γιατι πανε οι εργαζομενοι την Πρωτομαγια

  2. Χίλια μπράβο σας κύριε Τέσση που αποκαλύπτετε τον ρόλο αυτών που κάνουν πολιτική επάνω στα πτώματα των ανθρώπων. Ντροπή τους.

  3. Μιλάει και ο ακροδεξιός που για αυτούς η εργατική Πρωτομαγιά είναι αρρώστια επικίνδυνη.Ρε τραβά να κάνεις εσύ Πρωτομαγιά με τους τραπεζίτες!

  4. Μπράβο και πάλι μπράβο Τεση γιατί είσαι ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση στους ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπόλοιποι της ΝΔ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι χαιρετούρες και να μοιράζουν χαμόγελα. Με δημόσιες σχέσεις και χάδια δεν θα φύγουν οι ψεύτες.

  5. Quiz: ποιοι αγωνιστές και αγωνίστριες απο τις ανωτέρω φωτογραφίες έχουν (βολευτεί-διοριστεί- διαρκείς και πάγιες ανάγκες-οριστεί, ας το πει ο καθένας όπως γουστάρει) στο Δημόσιο και τους πληρώνουμε εμείς, με τους φόρους μας;
    Ας μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου παρακαλώ με μια απάντηση κόλαφο παρακαλώ, όπως μας συνηθίζει. Θα είναι το μόνιμο ερώτημα μου, εως ότου απαντηθεί επίσημα, σε όλες τις αναρτήσεις που σχετίζονται με τα τοπικά μας δρώμενα.
    Το αίμα των εργατών τώρα δικαιώνεται.
    Πρώτη φορά Αριστερά.

  6. Ta 10.000€ να παίρνουν στο παντελόνι, και ολοι οι άλλοι να πάμε να γαζωθούμε.
    ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ…

  7. Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, έχουν πολύ επιλεκτικές ευαισθησίες, μην τους ξυπνάτε γιατί είναι και κυβέρνηση τώρα.
    Αντε μην πάρουν κανένα τηλεφωνο το Αλήξης και ψηφίσουν κανα 5 μνημόνιο τώρα …

  8. Σε αγαπώ ρε Τέσση!!!!!!!!!!! Κέρασε φαρμάκι τα αρπαχτικά και παρε μας τα μυαλά. Είσαι τρέλα αγορίνα μου!!!!!!!!!!!!

  9. Καπετάνισσα, το αμπέχονο το ξέχασες στο σπίτι ή μας ήρθες καμουφλαρισμένη με το καφέ καμηλοτόμαρο; Το πιο πιθανό είναι ότι αναβαθμίστηκες από προλετάρια σε καφάλαιο. Αυτό μπορεί κάλλιστα να εξηγήσει το ντύσιμό σου.

  10. Δεν πονάει ο σύριζας, ο γιώργης πονάει γιατί η πιθανότητα να βρεθεί η "πεφωτισμένη" δεξιά του Κυρίου στα κουμάντα και να κλείσει εκεiνη τις δουλiτσες τώρα, όπως το έκανε κοντά έναν αιώνα, απομακρύνεται ολοένα. Θα τους μείνει βέβαια η νελλη ραι για να βαράνε κανένα "μούτσο" (κυπριακά) όταν η ονείρωξη κυριαρχεί και το ντέρτι δίνει ρέστα.

  11. Quiz: ποιοι αγωνιστές και αγωνίστριες απο τις ανωτέρω φωτογραφίες έχουν (βολευτεί-διοριστεί- διαρκείς και πάγιες ανάγκες-οριστεί, ας το πει ο καθένας όπως γουστάρει) στο Δημόσιο και τους πληρώνουμε εμείς, με τους φόρους μας;
    Ας μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου παρακαλώ με μια απάντηση κόλαφο παρακαλώ, όπως μας συνηθίζει. Θα είναι το μόνιμο ερώτημα μου, εως ότου απαντηθεί επίσημα, σε όλες τις αναρτήσεις που σχετίζονται με τα τοπικά μας δρώμενα.
    Το αίμα των εργατών τώρα δικαιώνεται.
    Πρώτη φορά Αριστερά.
    Μου άρεσε πολυ αυτό το σχόλιο…….αχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog