Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

To αντιγηραντικό σνακ που φτιάχνεται σε 5 λέπτα (και έχει σοκολάτα)

- Advertisement -

Μπορεί τα κακά λιπαρά (που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα) να έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της κακής χοληστερόλης, τα καλά, όμως, βοηθούν στην μείωση της αρτηριακής πίεσης,..
την προστασία της καρδιάς και την ευεξία του οργανισμού μας βοηθώντας στην απορρόφηση των βιταμινών και την ισορροπία των ορμονών.

Οι δίαιτες με πολύ χαμηλά λιπαρά ή χωρίς καθόλου λιπαρά δεν ενδείκνυνται για την σωστή απώλεια βάρους. Μια ισορροπημένη διατροφή που αναζωογονεί το σώμα και την επιδερμίδα ανεβάζοντας τα επίπεδα ενέργειας χαρακτηρίζεται από την παρουσία καλών λιπαρών που βρίσκονται σε τροφές όπως ο σολωμός, ο τόνος, το αβοκάντο, το μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας, το παρθένο ελαιόλαδο.

Ο ειδικός σε θέματα διατροφής και γυμναστικής Brian Comstock γράφει στο Mindbodygreen μια συνταγή που φτιάχνεται από απλά υλικά, είναι γευστική και χαρίζει ενέργεια και ευεξία.

Υγιεινές σοκολατένιες βόμβες καρύδας:

Υλικά:

Μισό φλιτζάνι λάδι καρύδας

Μισό φλιτζάνι σκόνη κακάο

Μισό φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου

Οδηγίες:

Ζεσταίνετε το λάδι καρύδας και προσθέτετε την σκόνη κακάο και το βούτυρο αμυγδάλου. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το βάζετε στο ψυγείο.

http://www.bovary.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog