Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιστορικό φιάσκο: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

- Advertisement -

Μέγα φιάσκο για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός του Κυπέλλου αναβάλλεται, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως σε λίγη ώρα…

Απίστευτη κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία ιστορική ξεφτίλα που έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα μελανό σημείο. Μόλις δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, οδηγούν στην αναβολή του αγώνα, κάτι που πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην παρανομία με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριο, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη ΓΓΑ κι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο της διεξαγωγής του αγώνα.

Φυσικά πρόκειται για ένα ιστορικό φιάσκο, το οποίο βαραίνει την ΕΠΟ και πλέον μένει να φανεί πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Πιέζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να γίνει κανονικά ο τελικός!

Τόσο η ΑΕΚ, όσο κι ο ΠΑΟΚ πάντως πιέζουν από την πλευρά τους να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας το Σάββατο (6/5), ενώ φυσικά ένα σημαντικό θέμα είναι και η ταλαιπωρία του κόσμου που έχει κλείσει εισιτήρια.

sdna.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εχω μια απορια.
    Εκτος των αθλητικων δημοσιογραφων που ζουνε τις οικογενειες τους, υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ασχολουνται με αυτο το εκτρωμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο???
    Ζ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog