Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για…πολλά και διάφορα !! (φωτο)

- Advertisement -

 



“Σημερα σε μια μικρη βολτα σε 2-3 οικοδομικα τετραγωνα συναντησα ολη αυτη την ομορφια μιας πολης που θελει να λεγεται τουριστικη….
Ξεραμενα φυτα σε πεζόδρομο που απεναντι εχει φοινικες!! (Τι να το κανω?) . 


Σκουπιδια σε αποχετευση που μια καλη βροχη θα καταληξουν στην θαλασσα! 


Τρυπες απο παλια δενδρα που δεν ανανεωθηκαν. 


Χθες ειδα ανθρωπο να παραπαταει στις τρυπες.( μπροστα στο ξεν. ΠΑΟΛΟ).


Παρτερια και βασεις δενδρων γεματα αγριοχορτα. ….


παρτερι με σκουπίδια 50 μετρα απο το Δημαρχειο. 


Ο “πεζοδρομος” της Δαμασκηνου προς την θαλασσα. Εξυπηρετει ως παρκιγκ το ξενοδοχειο του Μαντα seaside???


 Η βεσπα για ανακυκλωση για εμποδιο παρκαρισματος!!  


Χαθηκε μια ζαρντινιερα με λουλουδάκια ή πρασιναδα?


 Δεν ειναι το κοστος ειναι η αποψη για τον συμπολιτη μας!!! 


Αυτα για την συγκριση του Ναυπλιου με τα κρουαζεροπλοια….”







- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επρεπε να τραβηξεις και τα τσιμεντενια παγκακια που ειναι σπασμενα και εξεχουν σιδερα ..να δουν τα χαλια της πολης ολοι .που το παιζουν κ σωτηρες και σηκωσαν και μυτη.Επισης να τραβηξετε την Μεγαλου Αλεξανδρου που εχει γινει παρκινγκ πελατων ..παλιομηχανακια ..τα οποια βγαζουν τωρα κ στην πλευρα της τραπεζας και κρατανε 2-3θεσεις .Οι ντοματες που λιαζονται και δεν υπαρχει ελευθερο πεζοδρομιο κατεβαινουμε με τα παιδια απο το δρομο !!Δεν τους νοιαζει τιποτα ,αν λειτουργει ευρυθμα η πολη !
    Ανικανοι .

  2. διοτι δεν υπαρχουν ανθρωποι ΜΕ ΟΡΑΜΑ και ΑΓΑΠΗ γιαυτην την πολη……..( το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το εξωφυλλο και προσωπικη προβολη)

  3. Μπορείτε να κάνετε και μια βόλτα στα μεγάλα και στα μικρά πάρκα του δήμου?Ενδεικτικά αναφέρω στο πάρκο στα Αλώνια:παρατημένα καδρόνια με πρόκες πανω(την προηγούμενη φορά το πάτησε ένα παιδακι),σπασμένη η ξύλινη μάντρα,ξεραμένα φυτά,σκουπίδια παντου,κάδοι σπασμενοι,σπασμένες κούνιες,χώμα παντού πάνω από το προστατευτικό ταρταν(αυτό είναι πιο επικυνδινο),κακά σκύλων παντού.Μόνο ορισμένοι πολίτες με δική τους πρωτοβουλία καθαρίζουν τα χώματα από το πεζοδρόμιο περιμετρικά του πάρκου και αλλάζουν σακούλες σκουπιδιών κάθε τόσο…

  4. κατσε να ανοιξει το ματι απο τα ξενυχτια ..μη τους χτυπατε πρωινιτικα !μετα τις 2 το πρωι γινονται αυτες οι συζητησεις . Βαλε και ενα διπλο σκοτς ον δε ροκς να τα πουμε .

  5. Όλα καλά . Εμείς τον ψηφίσαμε εμείς τον λουζόμαστε. Μια χαρά και στις επόμενες δημοτικές εκλογές ξέρετε ε;; ΟΛΟΙ ΓΚΙΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

  6. Ο "πεζοδρομος" της Δαμασκηνου προς την θαλασσα. Εξυπηρετει ως παρκιγκ το ξενοδοχειο του Μαντα seaside επειδη εισαι πολυξερως και τα ξερεις ολα να σε πληροδορησω οτι ειναι υποχρεωμενος ο δημος να δινει θεσεις παρκιν στα ξενοδοχεια οποτε να μην ξανακανεις παραπονα για συγκεκριμενο παρκιν αυτου του ξενοδοχειου ουτε για κανενα αλλο

    11:53 π.μ. Ενω αλλου που πατε διακοπες οι στην Αθηνα που μενετε δεν εχουν τα μαγαζια τα πραγματα στο πεζοδρομιο και καλα κανουν εκει δνε σας πειραζει στο Λουτρακι σας πειραζει

  7. Στις πανεμορφες εικονες βαλτε και τα πεταμενα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα και αλλα παρομοια ειδη πεταμενα στον πεζοδρομο της παραλιας μπροστα στο παρκο,που περπατουν και παιδια!!

  8. Συγκριτικά με άλλους δήμους…. ασυζητητί …. ο χειρότερος!!! Συγχαρητήρια σε όσους τον κατήντησε ν ετσι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog