Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αξιες !!!! Τρίτη θέση στην Ελλάδα οι νεανίδες του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

- Advertisement -

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ {ΝΕΑΝΙΔΩΝ} ΑΘΛΗΜΑ { ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ } ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ …
ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΗΝ 07 ΚΑΙ 08 ΜΑΪΟΥ 2017 ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-2017.

Ο ΑΘΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ { ΠΟΥ ΕΣΤΕΦΘΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ }.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ.

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΣΤΙΣ

1. ΘΩΔΗ ΕΛΕΝΗ {ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΟΣ}
2. ΜΟΝΑΝΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
3. ΔΟΡΜΠΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
4. ΜΠΑΧΛΑΒΑ ΤΖΩΡΤΙΝΑ
5. ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΕΛΒΑ
6. ΠΑΤΟΥΧΕΑ ΕΛΣΑ
7. ΠΑΤΕΡΟΥΔΗ ΚΡΙΣΚΑ
8. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ ΑΜΑΛΙΑ
9. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
10.ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΚΑΕΛΑ
11.ΔΟΣΧΟΡΗ ΔΑΝΑΗ
12.ΠΕΠΠΑ ΚΕΛΥ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΘΩΡΟΠΟΥΛΟ {2013-2014} , ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΙΣΥΡΗ {2014-2015} ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ {2015-2016}.

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΩΝ.

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες. Μας κάνατε υπερήφανους για μια ακόμη φορά στον Ποσειδώνα.
    Είναι μεγάλη επιτυχία και τεράστιο το κίνητρο για τους γονείς να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια ώστε να συνεχίσουν την επιτυχία αυτή και να πάρουν και άλλες αθλήτριες το μπόνους 7% ή και περισσότερο, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τις επόμενες χρονιές.
    Κάντε μεταγραφές απο Κόρινθο στα ηλικιακά και απο άλλες ομάδες Παμβοχαϊκός και Αγίους Θεοδώρους και ενισχύστε την ομάδα. Μην την αφήσετε στην τύχη της. Φτιάξατε μια μαγιά και μπράβο σας.
    Είναι μια καλή αρχή, που πρέπει να την στηρίξετε όλοι σας. Είναι σπουδαίο το όφελος για τις μαθήτριες και για το σωματείο να έχει διαρκώς μια ομάδα που να παράγει αθλήτριες και να διεκδικεί όλα τα Final-4 σε όλη την Ελλάδα.
    Και εις ανώτερα.

    Υ.Γ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΗΝ ΦΩΝΆΖΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    Κόφτε το εκεί στον Ποσειδώνα. Μας κουφάνατε.
    Υ.Γ.
    ΤΟΜΕΑΣ ΛΑΘΗ:
    ΟΜΑΔΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ = σιγά θα καείτε.
    ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ= Τουρνουά είναι το μάτι σου. Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων ήταν. Άκου εκεί ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
    ΠΟΥ ΕΣΤΕΦΘΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = Απο το 1985 έχουμε Δημοτική.
    ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ= Σκέφτεστε να τον διώξετε τον προπονητή μας; Και τον ορίζετε ως ΝΥΝ γιατί στην πραγματικότητα ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΘΩΡΟΠΟΥΛΟ = ΘεοΔωρόπουλος ονομάζεται Κε συντάκτη του Ποσειδώνα no name.

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
    1η νίκη σε Πανελλήνιους Αγώνες ανδρών – γυναικών, νέων ανδρών – νέων γυναικών, εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων 10%
    2η νίκη σε Πανελλήνιους Αγώνες όλων των κατηγοριών 8%
    3η νίκη σε Πανελλήνιους Αγώνες όλων των κατηγοριών 7%

    https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/plhrofories-panellhnies/465-panelladikes-egkyklios-eisagwghs-athlhtwn-tritovathmia-ekpaidevsh.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog