Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Eurovision 2017: Η ονειρική εμφάνιση της Demy που έστειλε την Ελλάδα τελικό [βίντεο]

- Advertisement -

Το εισιτήριο για τον τελικό στις 13 Μαΐου εξασφάλισε με την υπέροχη εμφάνισή η Demy, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και συμμετείχε στο χθεσινό ημιτελικό…..

Με ένα μαγικό φόρεμα στο χρώμα του δέρματος και ένα βαθύ σκίσιμο που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, η Demy ανέβηκε ολομόναχη στη σκηνή μαγεύοντας από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Σε γήινα χρώματα και πλαισιωμένη από δύο χορευτές, υψωμένη στο κέντρο της σκηνής σε μία εξέδρα, ερμήνευσε το τραγούδι που όπως φαίνεται το κοινό υποδέχθηκε θετικά και έτσι της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού.

Η Demy διαγωνίστηκε με το τραγούδι «This Is Love» σε σύνθεση-παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea και John Ballard. Για μία ακόμα χρονιά τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό:

Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος, Βέλγιο

Ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει την Πέμπτη, από τον οποίο θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαββάτου άλλες 10 χώρες, ενώ απευθείας έχουν περάσει οι Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία και η διοργανώτρια Ουκρανία

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά τη νίκη της

«Ό,τι και να έχεις σκεφτεί δεν συγκρίνεται με το να ακούς τη χώρα σου να ανακοινώνεται ότι περνάει στον τελικό» ξεκίνησε τις δηλώσεις της.

«Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό. Ευτυχώς δεν ανακοινωθήκαμε τελευταίοι γιατί δεν θα το άντεχα» εξομολογήθηκε.

Η όμορφη τραγουδίστρια ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους φώναζαν το όνομά της πριν ξεκινήσει την εμφάνισή της λέγοντας ότι αυτό την ηρέμησε και ότι όποιος το έκανε ήταν υπέροχος.

Όσο για τα προβλήματα που είχαν στην πρόβα τζενεράλε, η ίδια επανέλαβε την φράση του Φωκά Ευαγγελινού «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Για τον τελικό είπε ότι «θέλουμε να τα πάμε καλά επειδή έχουμε κάνει τόση δουλειά. Το πρώτο μέλημα μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα αγχωθούμε και πάλι αλλά θα είμαστε ήρεμοι ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε.

Χαρακτήρισε «γούρι» την ομάδα της προσθέτοντας ότι «όσα γούρια έφερα από την Αθήνα θα μείνουν στη βαλίτσα».

Τέλος, η Demy αποκάλυψε ότι η πρώτη που πήρε ήταν η μητέρα της, η οποία, όμως, επειδή ήταν πιο σίγουρη από όλους μας είχε πέσει για ύπνο.

Πηγή:iefimerida

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog