Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Η ώρα των αποφάσεων για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων ( Ιάσονος και Εθν. Αντιστάσεως) την 22η Μαΐου 2017, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11:00 π.μ., σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης :…

1. Λήψη απόφασης επί των στοιχείων της ηλεκτρονικής διαβούλευσης και των προτάσεων της έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου των χώρων της χερσαίας ζώνης λιμένος Λουτρακίου.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

      ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ
   Αντιδήμαρχος

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακαλούμε μην πειράξετε τίποτα από την παραλία. Ολα είναι μια χαρά και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
    Αλήθεια τα λεφτά για την ανάπλαση από που θα τα βρεί ο δήμος;

  2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕΜΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.

  3. 12 Μαΐου 2017 – 12:24 π.μ. είναι πλεονέκτημα τους καλοκαιρινούς μήνες να κάθεσαι και να αισθάνεσαι την ελευθερία του ουρανού. Εσείς με τις κατασκευές σας και τα δήθεν αιρ κοντίσιον σας, το καταστρέψατε. Και ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη γιατι θέλατε τα μαγαζιά σας να τα κάνετε American Bar.
    Εκτός απο επιπόλαιος είσαι και αγενής 12:24 π.μ.
    Η ευχαρίστηση του κόσμου είναι πάνω απο τα καταστήματα.Είναι υπερ της πόλης. Όταν το αντιληφθείς αυτό, τότε ίσως να έχουμε σωτηρία.

  4. Ολοκληρη η πολη πςριμενει την αναπλαση που στην ουσια περιμενει εγκριση απο τα μαγαζια .Μπηκα μεσα στην διαβουλευση κ ολη η ουσια επαιζε στις περγολες των μαγαζιων κ αν θα μπουν ενδιαμεσα λουλουδια ..η ουσια ειναι ο πεζοδρομος !!

  5. Εγω θελω να ρωτησω εαν πληρωνουν για την εκταση που εχουν καταλαβει με τις κατασκευες οπως γινεται με την καταληψη εξωτερικων χωρων ανα τετραγωνικο .
    Γιατι αν δεν πληρωνουν τοσα χρονια τα τετραγωνικα που εχουν κλεισει ..τοτε να παω να κλεισω και γω ενα κομματι κατω να βαλω τζαμαρια με κουνια μεσα να κουνιεμαι κ να βλεπω θαλασσα .

  6. Οι πέργκολες ανοιγοκλείνουν παίζουμε στο 1902 Πού ζεις εσύ…
    Μία χαρά είναι έτσι η παραλία Φτιάξε λίγο τα πεζοδρόμια και το φωτισμό και είμαστε εντάξει.
    Άλλωστε νεκροταφείο το έχουνε κάνει κόσμο δύο μήνες το καλοκαίρι έχει το Λουτράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog