Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σας ενοχλούν τα κολονάκια; Αυτός είναι ο τρόπος να τα βγάλουν άμεσα!

- Advertisement -

Ήταν το θέμα που απασχόλησε αρκετά το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Η απόφαση να τοποθετηθούν κολονάκια στην κεντρική πλατεία της πόλης, συζητήθηκε αρκετά.

Στα videos που θα ακολουθήσουν στις επόμενες ώρες, θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε επιχειρήματα τόσο υπέρ όσο και κατά της τοποθέτησής τους.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το εξής: Δεν υπάρχει άδεια για την τοποθέτησή τους.

Συνεπώς, αν ο οποιοσδήποτε δημότης ενοχλείται από τα κολονάκια, μπορεί να καλέσει την αστυνομία Λουτρακίου και να ζητήσει να ξηλωθούν άμεσα…

Υ.Γ.: Τι θα γίνει αν χτυπήσει κάποιος και ζητήσει αποζημίωση από το Δήμο;

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι μπηκαν ? εκει αραζουν προχειρα τα αυτοκίνητα να πανε στα μαγαζια κ στα ξενοδοχεια κ στις δυο τράπεζες! επισης γινονται στην πλατεια χοροι και εκδηλώσεις ! ότι να ναι ειστε ολοι!

  2. Για να τελειωνουμε μια και καλη με αυτο το θεμα,προτεινω να φτιαχτει ενα μεγαλο παρτερι με λουλουδια,πρασιναδα κτλ, οσο και το εμβαδο του "τριγωνου" και λιγο μικροτερο για να διευκολυνεται και η κυκλοφορια μεγαλων οχηματων (πουλμαν).Ολα τα αλλα ειναι για τον κλειδωνα…

  3. εγω ενοχλουμε απο τις γλαστρες και τα κασονια που βαζουν οι μαγαζατορες εξω απ τα μαγαζια τους και δεν μπορω να παρκαρω νομιμα. που να απευθυνθω ?

  4. Εσυ 10:59 που ενοχλεισαι απο τις γλαστρες κοιτα πρωτα αν εκει που θες να παρκαρεις επιτρεπεται γιατι σε βλεπω να εκτειθεσαι και να πληρωνεις προστιμο για παρανομο παρκαρισμα….κατα τα αλλα τα ιδια και τα ιδια καθε τοσο….γελαω

  5. ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ; ΠΑΛΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  6. ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ; ΠΑΛΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  7. Παιδιά είναι απλό το θέμα. Όποιος ενοχλείται, παίρνει τηλ. την αστυνομία και τα βγάζουν. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Υπ' όψιν… Το αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα κολονάκια. Είναι όλα παράνομα.

  8. αυτοι κανουν τα αδυνατα δυνατα διωχνουν τον κοσμο απ το λουτρακι….. δεν θελουν δουλεια δεν το καταλαβαινεται ?

  9. Αν έχετε τα κότσια πεζοδρομείστε ολη τη λεωφόρο για να αλλάξει πραγματικά όψη το Λουτρακι. Στενέψτε λιγο τα πεζοδρομια στους καθετους δρόμους ( ετσι κι αλλιως άνυρωπος και καροτσι δεν μπορουν να περπατήσουν με τόσα εμπόδια που υπάρχουν) κι έτσι θα εξασφαλισετε θέσεις παρκινγκ.

  10. 12.36 .. Μαλλον εσυ εκτιθεσαι φιλε .Μπας και εισαι ενας απο αυτους που κρατανε θεσεις ? Καλα τα λεει ο ανθρωπος εχουν καταντησει αηδια …μηχανακια οριζοντια ,τελαρα ακομα και βαρκες παρκαρισμενες !!αν θελουμε νομιμοτητα να ισχυει για ολους !

  11. Ο Λουτρακιώτης επιχειρηματίας καταστηματάρχης έχει συνυφασμένο το επιχειρείν με την παρανομία ,νόμιμα δεν μπορεί να λειτουργήσει.
    Ή δεν θα πληρώνει φόρους ή θα καταπατά δημόσιο χώρο κλπ κλπ.

  12. Πεζοδρόμιση κάνε στο σπίτι σου και στο μαγαζί εσύ 8:17 που νομίζεις ότι θα αφήσουμε μία χούφτα ανθρώπους να καταστρέψουν την πόλη και να μην έχει κεντρικό δρόμο…
    Άμα νομίζεις ότι γίνονται έτσι οι πεζοδρομήσεις σε γελάσανε συγκοινωνιολόγε της πλάκας…

  13. 9.20 μαλλον τους εχει διορισει η τροχαια αυτους με τις γλαστρες, τα τελαρα και τα μηχανακια προκειμμενου να αποτρεψουν το παρανομο παρκαρισμα!Απαγορευεται να παρκαρει αυτοκινητο αλλα σαπιομηχανακι, καρεκλα,γλαστρα κλπ επιτρεπεται!Οντως για γελια ειναι, αλλα καιι για κλαμματα!Η παρανομη καταληψη δρομου και πεζοδρομιου χωρις αδεια ποσο παει 400 ευρω??? Καταγγελιες παντου παιδια!
    Υπατία

  14. Οχι. Χρειαζεται καποια αστυνομετδη. Δεν μπορει συο ομομα των δπυλειων των μαγαζιων να κανουν οι επισκεπτες ουι θελουν!!

  15. Τουλαχιστον οταν θελετε να κρατησετε καποιο χωρο καντε το με στυλ!! Με μια ωραια ζαρντινιερα , με ενα ποδηλατο αντικα αλλα περιποιημενο, με κατι εφανταστο και οχι με μηχανακια για τα σκουπιδια κλπ κλπ!! Μην "βγαζεις γλωσσα" σε οποιους παρκαρουν παρανομα. Αυτα ειναι για την αστυνομια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog