Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Κώστας Λογοθέτης – Καταγγελία για τον Σπύρο Καραβούλη

- Advertisement -

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ κάποιων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και του επιχειρηματία Σπύρου Καραβούλη, δίνει με τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης “Με τους Πολίτες Μπροστά”, Κώστας Λογοθέτης…

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.

  2. Τι ρωτατε κ. Λογοθετη ποιος πηρε τα 1500 για τις μεταφορες?Ο κοσμος ξερει οτι εκει στο Δημαρχειο εχουν τον μεταφορεα τους, ιδιοκτητη τουριστικου γραφειου στο Λουτρακι και κολλητο του Γκιωνη που εχει παρει αποκοπη ολες τις μεταφορες,λες και αλλα γραφεια στο Λουτρακι με πουλμαν δεν υπαρχουν.η κολλητοοικογενεια καλα κρατει,αυτους θελατε φατε τους για αλλα 2.5 χρονια ακομα.

  3. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ : 0÷0=0 0×0=0 ….ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΕΙΑ !! ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ….

  4. Έχεις πολλά χάλια ο πρώην δήμαρχος Λογοθέτης δεν κοιτά που δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ για τον τόπο μας τόσα χρόνια ΤΖΑΜΠΑ

  5. ΑΧ ΒΡΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ . ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥΣ . ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ……………………..Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ………..

  6. Ο λογοθέτης το μονο που εκανε ειναι να τακτοποιήσει τους αρεστους του υπαλληλους σε θεσεις απο τους πρώτους μηνες κιολας κ μιλάει? Μονο αυτο εκανε για το Λουτράκι!!!

  7. Τι είναι τούτο που μας έχει βρει μόλις πάει κάποιος στο δημοτικό συμβούλιο να αναπτύξει διαφορετική άποψη από τη δημοτική αρχή αρχίζουν τις κραυγές οι του Γκιώνη και πέφτουν επάνω του να τον φάνε για να μην μιλήσει!
    Αυτή η πρακτική που πάει να παγιωθεί δεικνύει όχι μόνο ένοχη αλλά και ότι κάποιος τους κατευθύνει
    Και φυσικά αυτό μόνο Δημοκρατία δεν είναι

  8. Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδο των ανθρώπων συνολικά που διοικούν τον τόπος μας, το 90% εκεί μέσα έτρωγε τρώει και θα τρώει, αντί να συζητούν ουσιαστικά για το πως η πόλη θα πάρει τα πάνω της τσακώνονται πόση ώρα για να βρουν ποιος έφαγε τι…σίγουρα κάποιος να πέρασε από εκεί και να τα πήρε αποκλείεται, μήπως να ψάξουν τις τσέπες τους, έλεος με τους άχρηστους , ελπίζω να ξεκουμπιστουν όλοι μια μέρα από τις καρέκλες. Ας σκεφτούμε καλύτερα τις επόμενες εκλογές .

  9. Δώστε ακόμα βήμα στον τραγικό αυτόν τύπο που έκλεισε το καζίνο!
    Και κάτι ακόμα, βλέπω όλοι εκεί μπερδεύονται με τα ποσά, με ΦΠΑ ή χωρίς – λογικό είναι, αφού κανείς δεν πληρώνει ΦΠΑ και Δ.Τ.

  10. Προς 11:30. Το Δημαρχειο εχει 50 υπαλληλους και οι 40 εγιναν Αναπληρωτες προισταμενοι με επιδομα 250 ευρω και μετα δεν υπαρχουν λεφτα

  11. 3:15 μ.μ. Κι ομως, λεει ο ανθιπυλαρχος της κλαδικης. Για τους μονους που δεν λεει, ειναι ο Παυλου και ο Γκιωνης. Εχει τους λογους του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog