Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τάσος Σακελλαρίου: Δώσαμε 1200 ευρώ αλλά το Λουτράκι πήρε πάνω από 200 000 ευρώ

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάσος Σακελλαρίου, απάντησε στην καταγγελία του επικεφαλής του συνδυασμού “Με τους πολίτες μπροστά”, Κώστα Λογοθέτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “μπορεί να δόθηκαν από το δήμο 1.200 ευρώ, όμως ο κύκλος εργασιών αυτών των δύο ημερών από το σκάκι, ξεπέρασε τις 200.000 ευρώ”…

Δείτε στο video την τοποθέτησή του:

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την τυφλα σας πηρε το Λουτρακι. Ενα ζωντανό νεκροταφείο το καταντησατε.
    Και αλλο σε ρωτησαν και αλλο απαντησες.
    Που πηγαν τα 1200; επρεπε να τα δωσετε; εφοσον οι μεταφορες ηταν καλυμενες; και ποις τα πηρε αν πηγαν καπου; μηπως ο κολλητος του Δημαρχου που αναλαμβανει ολες τις μεταφορές; Απαντησε τι σε ρωτουν και μη στελνεις τη μπαλλα στην Ιασωνος.

  2. Kαλα το παιζεις τον νουμερακι σου και συ ..
    .Ειναι ενας 'στενος κυκλος εργασιων ..ακριβως! Και στο κατω κατω..που ειναι τα εργα απο τα λεφτα αφου οικονονησε το Λουτρακι .

  3. Πού το ξέρεις ήσουνα πάνω από τους επιχειρηματίες και μετραγες τις εισπράξεις;
    Ρε τι είναι τουτοι για πόσο μακάκες μας έχουν

  4. Σας κρινει ο λαος οντως .και τα 1200 τα βρηκατε αμεσως η αλλη που σας ρωταει για στεγαστρα στο κολυμβητηριο της λετε του χρονου .
    Τα 200000δεν μοιραστηκαν σε ολη τη πολη αλλα σε επιχειρησεις τουρισμου, .Στρεφονται προς προς μια κατευθυνση .
    Ρεζιλια .

  5. μας πως κάνετε έτσι για 1500 4500 12000που δίνονται και μόλις ερωτηθουν αρχίζουν τις φωνές .ειδικάη Μαρία και το λεβεντοπαιδο ο Τάσος. Μη μιλάτε όπου θέλουν τα δίνουν 65000 στη Φιλαρμονική.κοιμηθητε αδέλφια πληρώστε

  6. Γιατί δεν βάζεις όλα τα μηνύματα φοβάσαι μην ακουστεί η αλήθεια; Γιαυτό φτάσαμε έως εδώ επειδή ως δημοσιογράφοι κοιμοσαστε.

  7. Τάσο μόλις σου λένε να λογοδοτήσεις λες ασυναρτησίες με ύφος για να ξεφύγεις..τι έγινε με την φιλαρμονική θα πέσει το χρήμα τα πουλάκια περιμενουν με ανοιχτό το στόμα.

  8. Αφού πήρατε 200 χιλιάρικα, τωρα και η τελευταία ατασθαλία ή κακοτεχνία μπορεί να διορθωθεί στο Λουτράκι. Πιάστε δουλειά λοιπόν. Βάλτε τον Παντελέου να βγάλει τα κολωνακιώτικα υποκάμισα που καυχιέται και να πιάσει τον γκασμά!

  9. Πλακα μας κανεις ρε αντιδημαρχε ουαου.ησουν στο μετρημα του κοσμου η στο μετρημα των χρημάτων. Οτι σας λεει ο κολλητός σας Καραβουλης το τσαμπουνατε.Εχετε μαζευτει μια κλίκα εκει και καταστρεφετε το Δημο.Αλλα εχουν γνωση οι φυλακες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog