Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δήλωση Φάνη Σιτέ για την ΕΠΣ Κορινθίας

- Advertisement -

Από το τέλος της περασμένης χρονιάς  και ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΣ Κορινθίας πήρα την πρωτοβουλία να ηγηθώ της ανατροπής  του σημερινού κατήφορου του Κορινθιακού ποδοσφαίρου….

Η αιτία της ενασχόλησης μου δεν ήταν άλλη από τα σημερινά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η νυν διοίκηση της Ένωσης.Σε αυτήν την πρωτοβουλία  μου μετείχε από την αρχή μια ομάδα φίλων χωρίς ψεγάδια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για το άθλημα που αγαπάμε.Ο στόχος ήταν και είναι, ένα καλύτερο μέλλον για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Όταν με μεγάλη μου  χαρά είδα τον  Στάθη Γκουρβέλο,έναν καταξιωμένο επιστήμονα  με πολύχρονη και θετική παρουσία στην προηγούμενη διοίκηση του αείμνηστου Σπύρου Νίκα να δηλώνει διαθέσιμος  να ηγηθεί της προσπάθειας ανατροπής,δεν πέρασε καμία άλλη σκέψη από το μυαλό μου παρά το αύριο,το καλύτερο μέλλον για το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Οι συνεργάτες μου και εγώ δηλώνουμε ότι  συστρατευόμαστε στο πλευρό του ιατρού  Στάθη Γκουρβέλου για την αλλαγή πορείας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και καλούμε και όλες τις υγιείς  δυνάμεις  να ενσωματώσουν την ‘’Ενωτική Κίνηση για την αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου’’.

Ο αγώνας για την ανατροπή συνεχίζεται μέχρι την νίκη!
Φάνης Σιτές

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog