Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θανάσης Μουζάκης: Να έρθει στο ΔΣ ο κύριος Καραβούλης και να μας πει για τον LTO

- Advertisement -

“Πού θίχτηκε ο κύριος Καραβούλης; Και τι εννοούσε όταν έλεγε το Δημοτικό Συμβούλιο να μεριμνήσει ανάλογα για τον κύριο Πέτρου; Δηλαδή τι να κάνουμε; Να τον αποπέμψουμε; Να του κάνουμε μομφή; Να του κάνουμε μήνυση; Περιμένω τον κύριο Καραβούλη, όπως ήρθε να υπερασπιστεί την επιχείρησή του, να έρθει ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μας πει για τον LTO”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο Θανάσης Μουζάκης…

Δείτε στο video την τοποθέτησή του:

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν χρειάζεται να έρθει ρε Θανασ.Τι να σου πει ?Ότι σαν ελ τι οου έχουν πάρει πέρσι 50-60-70 χιλιάρικα δεν ξερω γω πόσα και η πόλη είναι άδεια,έρημη.Ότι γίνεται γίνεται από ότι κάνει ο καθένας ξεχωριστά.Και αν μην λέμε μόνο για τα φραγκα.Γραφειάρες στο Αλεξάνδρειο φως νερό τηλέφωνο ερ κοντίσιον όλα από εμάς πληρωμένα πέντε χρόνια βάλτε κάτω να δείτε τι μπίζνα έχουν στήσει οι τύποι.
    Γ.Κ.

  2. το καλοκαιρακι θα είναι θερμο πολλα πουλακια θα αρχισουν να καλαιδουν όπως λεει και το ασμα
    καληνύχτα σωτηρες

  3. Να ταν μονο ο LTO καλα θα ηταν..Απο αθλητικες εκδηλωσεις??Απο μαγαζια βιτρινα??Και το Λουτρακι αδειο..να μην γυρναει το χρημα..ντροπη και ελεος..αλλα ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog