Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χαμός στο facebook για τις προθέσεις Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει το… μισό Δημόσιο

- Advertisement -

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναφορές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τις οποίες περιγράφει την πρόθεσή του να εκχωρήσει στον ιδιωτικό τομέα μέρος η όλο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ..
το σύστημα εισιτηρίων των αρχαιολογικών χώρων, την καθαριότητα αλλά και τις αρμοδιότητες των σχολικών φυλάκων, μιλώντας στο ΣΕΒ.

Με αφορμή τις θέσεις που υπερασπίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος, μιλώντας στον ΣΕΒ, τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα ή και της εκχώρησης δημοσίων υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, e-αναγνώστες της aftodioikisi.gr προχώρησαν σε δεκάδες σχόλια στη σελίδα μας στο facebook.

Δείτε τι γράφουν :

Έτσι είναι, ο ιδιώτης θα έχει υπαλλήλους με ελάχιστα μαύρα, εντατικοποίηση ωραρίου κι επιπλέον και κυριότερο θα δίνει μίζες σ’ όλους. Αιρετούς, υπουργούς, βουλευτές.

εσυ και ολη η οικοιγενεια σου να μην πληρωνεσαι απο το δημοσιο ομως ετσι συμφωνω

Καλά τι προηγούμενη εβδομάδα είπε ότι δεν θα απολύσει αλλά ο λύκος και αν εγερασε δεν αλλάζει

… ψευτοσωτηρας Κούλης

Να φερει τους εργολαβους για να τα τρωνε καλητερα

και θα πηγαίνουν η μίζες σύννεφοετοια λεει και δεν προκειται να βγει ποτε (καλώς ή κακως)

Έτσι όπως το πάει δε βλέπω να μένει για πολύ ακόμα στη Νέα Δημοκρατία…

Το πόσο άχρηστος είσαι εσύ στον πολιτικό χώρο έχεις αναρωτηθεί?

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι μόνο το μισό, μόνο χωρίς καθόλου δημόσιο θα δούμε άσπρη μέρα. Εδώ και τόσα χρόνια ο ιδιωτικός τομέας πληρώνει τους τεμπέληδες του δημοσίου. Φτάνει πια.

  2. Ας θυμηθούμε τι έλεγε και ο Τσίπρας και μόλις ο Δρίτσας της κυρα-Τασίας πάγωσε την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, διαμαρτυρήθηκε ο κινέζος πρόξενος και αυτό ήταν αρκετό για να περάσει ο ΟΛΠ όχι απλώς σε ιδιώτες, αλλά σε ξένα χέρια. Συνεπώς αυτό που ο Τσίπρας έλεγε πως δεν θα κάνει και το έκανε, ο Κυριάκος απλώς θα συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις του Τσίπρα, το λέει και θα το κάνει. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Στρουθοκαμηλίζετε συριζάκια? Αν δεν σας αρέσει, αλλάχτε τον φύρερ σας από την ηγεσία της φασιστεράς.

  3. Μία χαρά τα λέει αποκρατικοποίηση τώρα για να σωθούμε.
    Όχι θα πληρώνουμε τον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ

  4. και πολυ καλα θα κανει..
    φτανει πια με το δημοσιο
    αυτο χρεοκοπησε οχι ο ιδιωτικος τομεας
    αλλα την πληρωσαν κ συνεχιζουν να την πληρωνουν οι επιχειρησεις και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι
    κανεις μεχρι τωρα δεν τολμα να πειραξει το δημοσιο που κατασπαταλαει τα παντα
    οσο για εξυπηρετηση ..καλυτερα να μην πουμε τιποτα ….απλα τραγικη

  5. είδαμε και τα επιτευματά μας με τον δημόσιο τομέα σε ολόκληρη την "δημοκρατική" αντιπολίτευση. Γιαυτό υπάρχει, για να μπορούν οι βουλευτές να διορίζουν ημετέρους. Ας δωθεί εξ ολοκλήρου για να δούμε Θεού φως.

  6. 12:31 π.μ. δεν είναι όλοι σαν τον τσίπρα, διότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις κάτι υλοποιούσαν από τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Ενώ ο τσίπρας απολύτως τίποτα! Εκτός κι αν είσαι ικανοποιημένος με το σύμφωνο συμβίωσης των Βαλιανάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog