Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τάσος Πέρρας: Το “δικό μας παιδί”, που παίρνει κούπες αλλού

- Advertisement -

Ο Τάσος Πέρρας είναι αναφίβολα ο προπονητής της χρονιάς για την Κορινθία στην αγωνιστική που μόλις ολοκληρώθηκε…

Κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με τον Πέλοπα Κιάτου, με μικρό σχετικά μπάτζετ και λίγους παίκτες, τους οποίους διαχειρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο και πολλές φορές υπερέβαλλαν εαυτόν με την απόδοσή τους.

Μία υποδειγματική χρονιά για τον Ισθμιώτη τεχνικό που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και των αντιπάλων προπονητών.

Το σημαντικότερο είναι ότι παρά την επιτυχία του παρέμεινε προσγειωμένος και με άγχος για το μέλλον του Πέλοπα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Τάσος Πέρρας είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου μας και του αξίζουν έπαινοι γιατί είναι αληθινός εργάτης του αθλήματος χωρίς καμία αλαζονεία!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΕΡΡΑΣ
Σαν προπονητής ξεκίνησε το 2002 από το χωριό του τον Ισθμιακο, μετά πήγε στον Ολυμπιακό Λουτρακιου και τον έσωσε  στο τελος όταν μάλιστα όλοι τους είχαν “τελειωμένους” το 2005.

Μετα ακολούθησαν Σαρωνικός Γαλατακίου, Μαψός,όπου τερμάτισε δεύτερος  πίσω από τον ΑΟΛ.

Μετα παλι Ολυμπιακό Λουτρακιου στην συνέχεια  Αγιους Θεόδωρους με τους οποίους πήγε τελικό Κυπέλλου, ενώ την περυσινή σαιζόν, καθοδήγησε την ομάδα του Πανσολυγειακού, την οποία βοήθησε να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία.

Έχει πάρει, επίσης,  πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας (άνοδο στη Δ’ Εθνική) και με τον Α.Ο Λουτράκι την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Φέτος ήταν προπονητής του Πέλοπα Κιάτου.
Έχω δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β και είναι 49 χρόνων.

Σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε απο το 1980 μέχρι το 2002, στις ομάδες Ισθμιακο, Πέλοπα 8 χρόνια Παγκορινθιακο, Λουτράκι 93 και  Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Με πληροφορίες από το streetlife1.blogspot.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog