Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μια ακόμα καταγγελία αναγνώστη για την παιδική χαρά στο πάρκο δεξαμενής(pics)

- Advertisement -

Σε μια πόλη που δεν μπορείς να έχεις απλά πράγματα, αυτονόητα, έστω για τα παιδιά….
Για μια ακόμη φορά ένας αναγνώστης μας, στέλνει φωτογραφίες από την παιδική χαρά στο πάρκο της δεξαμενής . Το μήνυμά του είναι μόνο μια λέξη…

 “‘ΝΤΡΟΠΗ”

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε “μιλούν” για μια ακόμη φορά μόνες τους…

Τα σχόλια δικά σας αγαπητοί φίλοι…

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα τι λετε τώρα. Θα αφησουν τη Πορτογαλία και τα ταξιδακια αναψυχής για να ξεστραβωθουν και να δουν τα χαλια τους οι ανίκανοι;

  2. Ναι γιατί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου είναι καλύτερες? Ειδικά εκεί που γίνεται η λαϊκή αγορά της Τετάρτης αν θυμάμαι οδου ματση έχει ένα παιδικό σταθμό. Εκεί όλα τα παιδιά χτυπάνε και κανείς δεν ενδιαφέρεται

  3. Ώς μάνα εκτος απο τις εικονες δεν πηγαίνω στο παρκο δεξαμενής γιατί είναι επικίνδυνο για λογους ασφάλειας(γυφτοι πακιστανοι κλπ).αλλα η ιδια κατάσταση επικρατεί και στο παρκάκι..πορτα ξεχαρβαλωμενη κλπ..εας φροντίσει ο καθαρισμός να περνάει μια φορα την μέρα να.μαζευει τα χαλικια απο τον τάπητα ο οποίος στο τελος θα χαλάσει εαν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση..προοχτες τα μαζεύαμε μόνοι μας οι γονείς..και λίγο πρισοχη απο τους γονείς δεν βλάπτει δικια μας ειναι η περιουσία εας την προσέχουμε τα παιδια πανε να παίξουν και οχι να κανιβαλισουν..

  4. Αυτό το χάλι εκεί πάνω δεν πρόκειται να διορθωθει ΠΟΤΕ.Μαλλον δεν υπάρχει θέληση. Δεν μπορώ αλήθεια να καταλάβω γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς πια..

  5. Απλά αν πάω με το παιδί μου εκεί κι αποκτήσει έστω και μια γρατζουνιά να μην γυρίσουν από την Πορτογαλια καλύτερα.

  6. Εικόνες από όλα τα διαμερίσματα του δήμου μιλάνε από μόνες τους για τα χαλια της δημοτικης αρχή δεν έχει μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα διαλύθηκαμε

  7. 7.24 και που ξερεις αν καποιος δεν εποπτευει το παιδι του ..και επικαλεισαι το νομο που δεν ξερεις τι σου γινεται .η θα καλυπτει με το χερι καθε βιδα που εξεχει ο γονεας στη τσουληθρα που θα παει να παιξει το παιδι του . Δεν θελω να σε χαρακτηρισω , φαινεται απο τα λεγομενα σου τι ανθρωπος εισαι .. παρε τα σαλια σου και προχωρα τωρα ειναι ξεκαθαρο ποιον στηριζεις!

  8. Και να φτιαχτουν για αλλη μια φορα, θα τα προστατευσει κανεις για να μην καταστραφουν παλι;ποσοι εχουν κανει μια παρατηρηση στο παιδι που καραστρεφει;ποσοι απο μας σε αυτο τον παραδεισο που εχουμε εκει πανω εχουν μαζεψει ενα σκουπιδι;η αν δεν εχουν μαζεψει να μη το εχουν πεταξει;οταν αποκτηθει παιδεια σε αυτο το τοπο ολα θα ειναι οπως πρεπει.

  9. Τα εγκατέλειψε ο δήμαρχος διότι δεν έχει λαμβάνειν ψήφους από τα μικρά παιδάκια… Άρα ποιό το όφελος για αυτόν να τα επιδιορθώσει?

  10. 10.32 ειναι λογος για να μην φτιαχνονται θες να μας πεις επειδη θα τα ξαναχαλασουν …!εδω βλεπουμε κ φυσικη φθορα ..αβαφτα ξυλα .αβαφτα σιδερα που αν σκουριασουν ειναι επικινδυνα …κακοτεχνιες ..η προκα πως βρεθηκε να εξεχει εκει ?την τραβηξε 5χρονο?

  11. 8:58 μ.μ.που φαίνεται από μακριά πώς είσαι ο ίδιος με τον 10:22 μάθε επειδή δεν έχεις νομικές γνώσεις οτί η ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ( Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την εννοιολογική σημασία των λέξεων, αλλά ποιο απλά δεν μπορώ να στα γράψω) μπορεί να ασκηθεί από τον κ.Εισαγγελέα καθώς όταν ο γονέας που είναι υπεύθυνος για την εποπτεία ενός ανηλίκου βλέπει τον κίνδυνο- αυτό που περιγράφεις εσυ ως κατεστραμένη και επικίνδυνη παιδική χαρά- και παρόλα αυτά αντί να το απομακρύνει, για να το προστατεύσει από αυτούς τους κινδύνους, και έπειτα να κάνει τις δέουσες κινήσεις ωστε να επισκευαστούν με την ενδεδειγμένη και νόμιμη Οδό τα όργανα, εκείνος πηγαίνει το παιδί του σε αυτήν την παιδική χαρά και τον εκθέτει σε κίνδυνο!
    Προφανώς και οικονομικά ευάλωτος με την δημόσια αυτή η παραδοχή σου, Ενώ αν σε ενδιέφερε πραγματικά η παιδική χαρά και το χαμόγελο όλων των παιδιών θα έπρεπε να είχες κάνει έγγραφα στις υπηρεσίες του δήμου κοινοποιώντας τα παράλληλα και στην εισαγγελία Κορίνθου.
    Το ότι δεν το έχεις κάνει αυτό φανερώνει ότι χρησιμοποιείς την παραμελημένη παιδική χαρά για να βρίζεις και να επιτίθεσαι κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολόγιο σου στην δημοτική αρχή και στον Δήμαρχο για λόγους που μόνο εσύ μπορείς να μας γνωστοποιήσεις!
    Βου) παρέλειψα Στο χθεσινό μου σχόλιο να σου γράψω και το εξής:
    Ο οποιοσδήποτε που απειλεί είτε άμεσα είτε έμμεσα ή προτρέπει τρίτους σε πράξεις βίας επίσης διώκεται ποινικά και τιμωρείται πολύ αυστηρά με την καινούργια νομοθεσία!
    Σου θυμίζω ότι έγραψες για τον Δήμαρχο πως αν το παιδί σου πάθει κάτι ( την ευθύνη με τα ανωτέρω εκτεθέντα την έχεις αποκλειστικά ο ίδιος) και να μην τολμήσει να γυρίσει από την Πορτογαλία! Και φυσικά σαφέστατα τον απειλεις.
    Το τι είδος άνθρωπος είσαι φαίνεται και το αντιλαμβάνονται όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι ανθρώποι, αφού τα φρικαλέα ελληνικά σου και οι φράσεις του συρμού που χρησιμοποιείς εναντίον μου καταδεικνύουν απόλυτα ποιον σου και τον κρυφό σου πόθο τον ανομολόγητο που είναι να απαξιώσει την έντιμη και δίκαιη άποψη που σου χαλάει την μαγιονέζα!
    Εγώ είμαι απολύτως σίγουρος πως στις προσωπικές σου συνομιλίες δεσπόζει η λέξη με τα τρία άλφα με αποτέλεσμα η πόλη η οποία σου αξίζει για να ζήσεις να είναι η Μαλακάσα και όχι το Λουτράκι.

    ΥΓ. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι υπέρ του ενός δημάρχου η υπέρ του άλλου για να γράψει την αλήθεια… Ενώ αν είχες και την στοιχειώδη αντίληψη θα καταλάβαινες ότι εγώ εσένα προσπαθώ να γλυτώσω από ενδεχόμενα νομικά μπλεξίματα καθώς διέπραξε σοβαρά ποινικά αδικήματα!
    Αν και εγώ ευθαρσώς παραδέχομαι ότι έχω άριστες σχέσεις με τον νυν Δήμαρχο.
    Σου συνιστώ δημόσια Να προσέχεις τις εκφράσεις σου που εμπεριέχουν απειλές για πράξεις βίας.
    Γιατί πολύ εύκολα μπορεί να γίνεις με μία εισαγγελική παραγγελία από ανώνυμος επώνυμος στην κοινωνία του Λουτρακίου και κατηγορούμενος!
    Φιλικά Στο γράφω Αν και δεν ξέρω τι θα κάνει ο δήμαρχος μόλις γύρισα από την Πορτογαλία για την περίπτωσή σου.
    Γιατί άλλο πολιτική κριτική άλλο απειλή για πράξη βίας και υποκίνηση από δημόσιο βήμα σε βία…

  12. Δυστυχώς!!!!!
    Τίποτα σωστό δεν γίνεται σε αυτό τον τόπο. Ένα πάρκο που στο παρελθόν ήταν πηγή ζωής τώρα είναι νεκροταφείο.

  13. 9:37 μικρε με τις φορμες κλαιω με αυτα που γραφεις….εχεις γινει και χακερ τωρα??? και εσυ π εχεις αριστες σχεσεις οπως ευθαρσως αναφερεις γιατι δεν λυνεις τα προβληματα που προκυπτουν που εισαι ολη μερα στο δημαρχειο???μιλα στην αρμοδια υπηρεσια!! και μην καθεσαι να κουτσομπολευεις στα μπλογκ για το ιδιο συμφερον σου

  14. 3:14 μ.μ. είσαι ευφυέστατος, και μιας και τα ξερεις ολα με τι νούμερο μακαρόνια φτιάχνονται τα μελομακάρονα ;
    Τι δεν μπορείς να απαντήσεις κατάπιες τη γλώσσα σου;

  15. @Ανώνυμος εισαι λιγο κουτος ε?? δεν το περιμενα με τις νομικες γνωσεις που εχεις…μαλλον θα ειχες πολλες δικες σημερα και σε επηρεασαν…αντε δες survivor και συ τωρα μαζι με τον τσακαλωτο και τον γκιωνη να ηρεμησεις

  16. 9.37 απευθυνεσαι σε τρεις διαφορετικους ανθρωπους γλυκιε μου γιατι τα εχουν γραψει διαφορετικοι τα σχολια .Μ αρεσει που εκανες διαπιστωσεις κιολας και εγραψες ολοκληρη αναλυση .χαχαχαχα. Αν απ ο ολες τις φωτογραφιες που βλεπουμε σου ερχεται στο μυαλο πρωτα η παραμεληση εποπτειας ανηλικου κατι δεν ειναι σωστο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog