Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Έρχεται Eλληνοτουρκικός πόλεμος

- Advertisement -

O Tούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του reality επιβίωσης στην γείτονα χώρα ανακοίνωσε πως σύντομα Μαχητές και Διάσημοι θα αντιμετωπίσουν από κοινού την ομάδα των Τούρκων επιζησάντων….

Εκεί που πιστέψαμε πως το Survivor ως μέρος της αιώνιας διαμάχης μεταξύ Ελλάδας και του Τουρκίας είχε τελειώσει, ο παραγωγός του reality επιβίωσης έρχεται να αναβιώσει την έριδα. Οι παίκτες από το ελληνικό και το τούρκικο survivor αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης, σε μια αντιπαράθεση που όπως όλα δείχνουν θα γίνει μία και μόνο φορά.

Ο Acun Ilicali που παρουσιάζει παράλληλα το τούρκικο survivor, ανακοίνωσε τον επικείμενο αγώνα στο συμβούλιο του νησιού του περασμένου επεισοδίου. Όπως ανέφερε, Έλληνες και Τούρκοι θα διαγωνιστούν ως αντίπαλοι με έπαθλο για το νικητή μια ξεχωριστή συναυλία.

Το έπαθλο, αλλά και την επιβεβαίωση της είδησης είχαμε και μέσω instagram, όπου Σάκης Τανιμανίδης και Acun Ilicali φωτογραφήθηκαν στο στίβο μάχης, μαζί με έναν Τούρκο καλλιτέχνη, ο οποίος και θα αναλάβει να διασκεδάσει τη νικήτρια ομάδα. “Αυτή τη φορά οι survivors από Ελλάδα και Τουρκία θα αγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα περάσει μια βραδιά με τον Fedon” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός.

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία και επελέγη καθώς γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνα πατέρα και Αρμένισσα μητέρα, γεγονός που φαίνεται να υπήρξε ιδανικός συνδυασμός για το έπαθλο. Ο 71χρονος καλλιτέχνης βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομινίκο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook, γεγονός που σημαίνει πως το αγώνισμα Ελλάδας Τουρκίας δεν θα αργήσει να προβληθεί στους δέκτες μας.

Πηγή:News247

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog