Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Έτσι θα γίνει η παραλία του Λουτρακίου (και όχι μόνο);

- Advertisement -

Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι τώρα. Δείτε στο αποκλειστικό video του loutrakiblog.gr πώς θα διαμορφωθεί ένα μεγάλο μέρος του παραλιακού μετώπου της πόλης του Λουτρακίου αν ακολουθηθεί κατά γράμμα η εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου…

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει και άλλο ένα video που θα δείχνει πώς θα διαμορφωθεί το κομμάτι από το Μπο Ριβάζ μέχρι και την περιοχή Νεράιδα.

* Η επιμέλεια του video, έγινε από τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών Μίλτο Παπαδημητρόπουλο και παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 22 Μαΐου στα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Δείτε και εδώ την παρουσίαση (σε χαμηλότερη ανάλυση)με σχολιασμό.

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδω ρε κακομοιρηδες δεν μπορειτε να δειτε τι θα κανετε με το μπαχαλο στις γραμμες του τρενου. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ? ΟΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ.

  2. Θα πουμε δυο – τρια πραγματα ξεκαθαρα,ετσι για να μην δουλευομαστε. Οτι βλεπουμε στο video, πολυ απλα ΔΕΝ θα γινει στην πραξη. Δεν θα πω την προσωπικη μου αποψη για τα οσα ειδα,γιατι στην ουσια ΔΕΝ ΕΙΔΑ τιποτα. Δεν θα γινει τιποτα απο ολα αυτα,γιατι πολυ απλα στο video καταγραφεται μια ουτοπικη κατασταση φερμενη απο το "μελλον" , "τελεια" κατα τους σχεδιαστες,που δεν εχει ,ουτε θα εχει σχεση με την πραγματικοτητα.Για παραδειγμα, εμφανιζεται ενας διαπλατυσμενος πεζοδρομος,και παραλληλα στο ιδιο πλανο υπαρχει και ο ωφελιμος "μελλοντικος" χωρος ενος μαγαζιου,που δεν εχει στενεψει ουτε μετρο !!! Οπως φυσικα δεν βλεπουμε και μια ομοιομορφια οσον αφορα τις προσοψεις ολων των κτιριων της παραλιακης !!! Οταν κανεις μια παρουσιαση τελικων σχεδιων,οφειλεις να παρουσιασεις τελειωμενο το εργο,εστω και στο video.
    Καταληξη… ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, να χαμε να λεγαμε , και για μενα μαλλον για μια μεγαλη παπαρια που ουδεποτε θα πραγμστοποιηθει. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ….

  3. Αγνοηστε τους και προχωρατε ο καθενας μιλαει για τα συμφεροντα του,ενα μεγαλο εργο που θα επρεπε να ειχε τελειωσει πριν χρονια αλλα καλιο αργα παρα ποτε,παρτε τις γνωμες εξιδικευμενων ανθρωπων και καλοπροαιρετων και προχωρηστε ταχυτα γιατι το Λουτρακι δεν μπορει να περιμενει αλλο.

  4. Γιατί θέλετε να αλλάξει η παραλία αφού όλα είναι πάρα πολύ ωραία και ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει.Αίσχος!
    Αλήθεια υπάρχει κάπου και ο προυπολογισμός του έργου για να γελάσουμε;

  5. 12:16π.μ. καλέ μου φίλε δεν ενοχλούν τα αυτοκίνητα που είναι πάνω στις γραμμές αλλά τα σπίτια που είναι χτισμένα μπροστά από τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν επάνω στις γραμμές.
    Ωστόσο η δημοτική αρχή με την σοβαρότητα από την διέπει απεργάζεται σχέδια για λύσεις το προβλήματος το οποίο εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει.
    Όσο για τους κακεντρεχείς εδώ μέσα ένα μόνο έχω να πω για την ανάπλαση της παραλίας θα πετύχει όταν ολοκληρωθεί το 2020!.
    Για αυτό αν θέλετε ανάπλαση η δημοτική αρχή θέλει την στήριξη σας και το 2019 σε εκλογές, ώστε το πρόγραμμα της να ολοκληρωθεί το 2024

  6. Άρα λοιπόν σεβαστέ μου κύριε δεν φταίει ο ρυθμός με τον οποίο κινείται η δημοτική αρχή αλλά το προχωρημένο της ηλικίας σας.
    Τι είναι ο δήμαρχος ο νέος Φάουστ να σας ξανακάνει νέο;

  7. Διώξτε όλες τις πέργκολες των καταστημάτων ώστε τον χορό να τον εκμεταλλευτούν οι συμπαθέστατοι Πακιστανοί για να διαλαλούν την πραμάτεια τους και να γίνει το Λουτράκι πρωτεύουσα του παρεμπορίου Ενώ τον άλλο χώρο θα τον καταλαμβάνουν τα αυτοκίνητα του ελληνάρα που δεν λογαριάζει τίποτα και που θα παρκάρουν επάνω στον πεζόδρομο Όπως συμβαίνει σήμερα στο παραλιακό πάρκο.
    Λουτράκι blog Βάλε τις φωτογραφίες που είχες δημοσιεύσει πρόσφατα

  8. Εδω δεν μπορειτε να μαζεψετε τα σκουπιδια
    Βρωμαει η πολις που ειναι απλο και καθημερινο
    Προβλημα θελετε αναπλαση με τι μυαλο; δεν
    Νομιζω να διαθετει κανεις απο την
    Αχρηστη δημοτικη αρχη

  9. Εδω δεν μπορειτε να μαζεψετε τα σκουπιδια
    Βρωμαει η πολις που ειναι απλο και καθημερινο
    Προβλημα θελετε αναπλαση με τι μυαλο; δεν
    Νομιζω να διαθετει κανεις απο την
    Αχρηστη δημοτικη αρχη

  10. η παραλια είναι μια χαρα , απλα αλλαχτε τις πλακες κατω και φτιαχτε ομοιομορφα τις ομπρελες κ τις ξαπλωστρες χαρούμενα χρωματα αλλα πραγματα εχουν προτεραιοτητα όπως το θεμα παρκινγκ , πεζοδρομηση ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και το θεμα θερμαλισμος κ αναπτυξη ειστε απλα λιγοι ολοι σας ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ!

  11. Στη μελέτη του έργου υπάρχει πρόβλεψη για ράμπες ΑμεΑ, και για διαδρόμους τυφλών;
    Αν όχι η μελέτη άρα και το έργο είναι ελλιπέστατα

  12. Συμφωνώ με τον 12:01 μ.μ. στο ότι θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για ΑΜΕΑ και για διαδρόμους τυφλών και επαυξάνω.
    Στο παραλιακό κομμάτι θα πρέπει να δεσπόζει το πράσινο το οποίο βλέπουμε ότι απέχει και το νερό που είναι αναπόσπαστο στοιχείο της λουτρόπολης μας!
    Και δεν βλέπω πουθενά συντριβάνια.
    Επίσης ο κίνδυνος του παρεμπορίου που αναφέρθηκε από άλλον σχολιαστή είναι υπαρκτός και δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε.
    Και ένα τελευταίο δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τις αναπαλαιώσεις των προσόψεων των πολυκατοικιών.
    Που μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί για την αισθητική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου με κίνητρα όπως η μείωση του Δημοτικού φόρου!
    Απορριπτέα στο σύνολό της η μελέτη, και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να περάσει!
    Γιατί αυτό το έργο θα έχει ορίζοντα τα επόμενα 50 χρόνια, και η συγκεκριμένη μελέτη μπάζει από πολλά σημεία και δεν είναι αντάξια των προσδοκιών μας

  13. ΜΑΚΑΡΙ να γίνει και γρήγορα!
    Ο τόπος δεν μπορεί να περιμένει άλλο!
    Μπορεί κάποια πράγματα να είναι ανέφικτα (όπως ΠΧ οι προβλήτες που εισχωρούν στη θάλασσα – θα τις καταστρέψει ο μαΐστρος) αλλά υπάρχουν περιθώρια ακόμα να δουν κάποια πράγματα και να τα βελτιώσουν.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!

    Υ.Γ.:Δυστυχώς επειδή ξέρω τον Δήμαρχο ΔΕΝ είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να γίνει γρήγορα!

  14. Συμπαθέστατη κυρία Ντόρα!Αρκεστείτε στον Ταρτούφο ως έργο και ξεχάστε τον δημοτικό.Ούτε ο Γκιώνης δεν θα προλάβει να το δει.Είναι κάτι σαν τις μελέτες του τελεφερίκ,θερμαλικό χωριό κ.α πολλά που παραμένουν στα συρτάρια ποντικοφαγωμένα.

  15. Αναπλαση εκτρωμα τερατουργημα λεγεται αυτο καυστροφη της παραλιας λεγεται αυτο μακαρι να μη γινει ποτε

    η παραλια και γενικα το Λουτρακι χρειαζεται αλαλγη τα πεζοδρομια να βαλουν λουλουδακια παντου καθαριοτητα διαγραμιση παρκιν κοντα στην πολη και ειναι οκ το Λουυτρακι και δεν χρειαζεται αναπλαση εκτρωμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog