Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαβούλευση για το παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου (Μέρος 3)

- Advertisement -

Δείτε σε video το τρίτο μέρος της συζήτησης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου…

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασε μας μιστερ Ρουμελιωτη που θα μας πεις για τις καιρικες συνθηκες να προστατευσετε τον κοσμο ..λες και στις αλλες πολεις δεν βρεχει δεν φυσαει .
    Τι παει να πει περγολες .Αφηστε τα μαγαζια μεσα στα κτισματα κ εξω απλα μονο καρεκλιτσες ,ουτε κατασκευες ουτε τιποτα .Αλλιως φτιαξτε και σε μενα μια γωνια κατω να πινω τον καφε μου !ιδιωτικη!

  2. Σόου!!!διαβούλευση με τους πλέον σχετικούς πολίτες? και τους
    άσχετους ιθύνοντες, η επιλογή τι θα είναι?Τι να κάνουμε αυτές είναι οι επιλογές μας ως δημότες.

  3. θελω και γω μια προσωπικη περγολα εκει κοντα στο παρκακι μιας και θα τα φτιαξει ο δημος , να πινω το καφεδακι μου προστατευμεν απο βροχη και αερα και θα πινω νερο στο ονομα σας !
    Παρακολουθησα τη συζητηση και εχω μεινει αφωνος .Τραγικοι !
    Αξιοι της μοιρας σας εσεις που τους ψηφιζετε .

  4. Την επιτροπη διαβουλευσης ποιος την ορισε και πως ???
    Μπορουμε να δουμε επισημα τα ονοματα γιατι βλεπω τις ιδιες φυσιογνωμιες με του λιμενικου ταμειου και προβληματιζομαι.

  5. Κανένας δεν θέλει την παραλία κρανίου τόπος, αυτή η ανάπλαση θα την καταστρέψει ολοκληρωτικά και η ζημιά Θα είναι ανεπανόρθωτη Δεν το βλέπετε;

  6. 11:17 Εντάξει να μην κάνουμε τίποτα έξω στο πλακωστρο για να μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου πάνω στον πεζόδρομο και να έχεις θέα στην παραλία! Ο
    Ρουμελιώτης Δεν φταίει που έχεις πάθει εσύ διανοητικό σκορβούτο.
    Οι περγκολες των καταστημάτων μια χαρά είναι άμα εκσυγχρονιστούν, Και στο κάτω κάτω της γραφής όλος ο κόσμος προτιμάει να πίνει το καφεδάκι του πιο κοντά στην παραλία εκτός από σένα που δεν έχεις να κάνεις δουλειά και τα βάζεις με τα μαγαζιά και τους εργαζόμενους παραλίας!
    Απαντά ρε άμα έχεις πνευματικά εχέγγυα να δεις πως θα σε κάνω στην άλλη απάντηση που θα σου δώσω!
    Λουτράκι blog συγχαρητήρια από ενημερώνεις τον κόσμο

  7. Με την αύξηση των κοινόχρηστων χώρων στην παραλία θα πάει το παρεμπόριο και το παράνομο παρκάρισμα από μηχανάκια και αυτοκίνητα σύννεφο χειρότερη αισθητική εικόνα θα παρουσιάζει παραλία από σήμερα.
    Αυτό όμως Κανείς δεν θα σας το πει και αν θα κάνετε την αστυνομία Θα λένε τις γνωστές δικαιολογίες δεν έχουμε προσωπικό

  8. Οι αριστεροί όπως όλοι έχουμε δει έχουνε πολύ καλή σχέση με τους μετανάστες, οι μετανάστες πάλι έχουν πολύ καλή σχέση με το υπαίθριο λαθρεμπόριο ( δεν έχουν ταμειακές μηχανές και τιμολογια) και ετσι εξηγείται το γιατί πρόσφατα βγήκαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λουυρακιου στα καγκελα και έγραφαν να μειωθεί ο χορός στην παραλία που καταλαμβάνουν οι πέργκολες των καταστημάτων!

    Λουτράκι μπλοκ θα ήθελα να δημοσιεύσεις τις φωτογραφίες ξανά που είχες δημοσίευσει, για να καταλάβει ο καθένας που διαβάζει το τι πάει να γίνει με την παραλία!
    Γιατί αυτόν τον κίνδυνο που ελλοχεύει δεν τον έχει αναφέρει κανένας τους

  9. 9.11 το 'ρε στους ομοιους σου .Παραχωρω το εγκεφαλικο σκορβουτο σε σενα λογω της συμπεριφορας σου Σιγα μην ασχοληθω μαζι σου βουνισιε .
    Για να συμπεριφερεσαι ετσι αθλια και επιθετικα μαλλον εισαι ή γαβ της δημοτικης αρχης η κανα μαγαζακι εχεις κ σε συμφερει η αναπλαση .Ειμαι πολιτης και εχω το δικαιωμα να λεω την γνωμη μου.Ο πεζοδρομος ανηκει σε ολους δεν ειναι οικοπεδο κανενος και ειναι δυσκολοι καιροι για τοσο ακριβα εργα.Θα προτιμουσα πολυ πρασινο με λουλουδια και παγκακια.

  10. 9:07 π.μ. Συμφωνο απολυτα μαζι σου δεν θελω αναπλαση καταστροφη της παραλιας προτιμω να βαλουν παντου καινουργια πεζοδρομια καθαριοτητα διαγραμιση λουλουδακια και παρκιν κοντα στην πολη και ολα οκ και οχι αυτο το τερατουργημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog