Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι 1οι σκόρερ στα πρωταθλήματα της Κορινθίας

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκαν και επίσημα όλα τα πρωταθλήματα της Κορινθίας και μπορούμε πλέον να δούμε ποιοι ήταν οι 1οι σκόρερ σε όλες τις κατηγορίες….

Στην Α’ Κατηγορία, ποιος άλλος από το Μάκη Μυργιώτη δε θα κατακτούσε την 1η θέση;

Ο έμπειρος επιθετικός του Πέλοπα Κιάτου, που αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν εντυπωσιακός και με τα 30 γκολ που σημείωσε αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας, αφήνοντας στη 2η τον επίσης εξαιρετικό Θοδωρή Ζήση (Πανκαμαριακός) με 21, με τον τελευταίο να χάνει κάποια ματς λόγω τραυματισμού.

Στη Β’ Κατηγορία, ο Γιάννης Μπούζας της Δάφνης Εξαμιλίων ήταν αυτός που έκανε την έκπληξη.

Ο νεαρός παίκτης, τον οποίο είχαμε μάθει αρχικά ως δεξί μπακ και κεντρικό αμυντικό, ως και αμυντικό χαφ.

Φέτος εντυπωσίασε στη θέση του σέντερ φορ και με τα 25 γκολ του αναδείχθηκε 1οςσκόρερ με 25 τέρματα, αφήνοντας πίσω του τον Κώστα Πρίφτη (Θύελλα Κάτω Διμηνιού) με 23 γκολ.

Στη Γ1 Κατηγορία, αυτός που κατέλαβε την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ ήταν ο Μιχάλης Τσαουσάι του Ποσειδών Κυρά Βρύσης, που με τα 27 γκολ του, βοήθησε και τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βρεθεί στη Β’ Κατηγορία.

Τέλος, στη Γ2 Κατηγορία, ο Βλάσης Κλουτσινιώτης του Πανευρωστινιακού, ήταν αυτός που με τα 14 τέρματά του, αναδείχθηκε 1ος σκόρερ, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του να φτάσει στην άνοδο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog