Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Mifi για την προτροπή αποσιώπησης ενός “προβλήματος” της θάλασσας μας

- Advertisement -

Τι διαβάζω;Τι ακούω στο αγαπημένο μας Λουτράκι;Αντί απολογίας των διαχειριστών δημοτικών χρημάτων έχουμε και συμβουλές ”προπαγάνδας” παλαιότερων εποχών;….


Αντί απολογίας για το μηδενικό ”έργο” τους ρίχνουν αλλού τις ευθύνες;Οι έχοντες και κατέχοντες τα κλειδιά του τουρισμού και της πόλης πρέπει να καταλάβουν ότι το να βάζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί έρχεται κάποια στιγμή που σου γυρνάει μπούμερανγκ.Ένας εξαπατημένος πελάτης είναι θηρίο ανήμερο.Δεν ησυχάζει ποτέ και λειτουργεί πάντα σαν ένας φάρος δυσφήμισης.Απλά πράγματα και γνωστά σε όλες τις σχολές μάρκετινγκ.


Από κει και πέρα πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος ο δήμαρχος έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook και μέλος συλλόγου που μπαινοβγαίνει στην δημαρχία έδωσε συνέντευξη σε πανελλαδικό κανάλι!Ο σύλλογος αυτός μάλιστα ενσωματώθηκε πρόσφατα σε ένα οργανισμό που λέει ότι σκοπός του είναι η προβολή του Λουτρακίου. Παρ’όλα αυτά τους φταίει το Loutrakiblog που σωστά κατά την γνώμη μου επικοινώνησε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού. Τα σχόλια δικά σας

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ασχολείσαι μωρέ με τους άχρηστους τους έχει πάρει χαμπάρι και η κυρά Μαριγώ στην τελευταία ρούγα του Λουτρακίου!
    Νομίζουν ότι μπορούν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους

  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΑΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕς-ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog