Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι πρώτοι των πρώτων! Το Λουτράκι πρωτοπορεί!

- Advertisement -

Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης των καταλυμάτων από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και ο πρόεδρός του, Γιώργος Τσακίρης, απένειμε προσωπικά τα πρώτα σήματα…

Έξι ιδιοκτήτες καταλυμάτων έλαβαν το πιστοποιητικό κατάταξης. Ανάμεσα τους ήταν και δύο ιδιοκτήτες από το Λουτράκι. Ο Βασίλης Μαντάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Central και ο Σπύρος Γουμπούρος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ilion. Μάλιστα, τα δύο ξενοδοχεία του Λουτρακίου ήταν μαζί με το ξενοδοχείο ΑΝΕΣΙΣ από τα Καλάβρυτα στην τριάδα των ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα που πρώτα έλαβαν το συγκεκριμένο πιστοποιητικό προδιαγραφών.

«Παρακαταθήκη για τη διασφάλιση της ποιότητας στις νόμιμα λειτουργούσες επιχειρήσεις φιλοξενίας της χώρας αποτελεί η διαδικασία πιστοποίησης της κατάταξης των καταλυμάτων από το Ξ.Ε.Ε.», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε., 3 πινακίδες με αστέρια σε ισάριθμους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και 3 πινακίδες με κλειδιά σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων.

Τα σήματα έλαβαν οι:

Βασίλης Μαντάς, ξενοδοχείο Central Λουτράκι
Σπύρος Γουμπούρος, ξενοδοχείο ΗΛΙΟΝ, Λουτράκι
Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ξενοδοχείο AΝΕΣΙΣ, Καλάβρυτα
Γεώργιος Κουρνης, Karavaki Appartments, Αγία Άννα
Ελευθερία Καχριμάνη, ΚΥΒΕΛΗ Appartments, Άργος
Διαμαντώ Κοτσέλα, Diamanto Appartments, Ξυλόκαστρο

Δείτε στο παρακάτω video τη στιγμή της απονομής στον Βασίλη Μαντά…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ακουγεται στο video συνεχιζουμε με τον Κο Σπυρ…κσλο θα ηταν για λιγα δευτερα να "επαιζε"και το υπολοιπο !Μπραβο τους παντως

  2. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΔΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

  3. Πολυ σωστα τα λετε δε το καταλαβα μονο
    Ο Μαντας ειναι επιχειρηματιας; οι αλλοι
    Τι ειναι Ξερετε κυριοι της αυλης του
    Μαντα μερικοι εισθε λουτρακιωτες υπηρξαν
    Και υπαρχουν ανθρωποι που αφησαν κατι
    Στο τοπο τους ευεργετες

  4. Ευχαριστο ειναι να δουλευουν ολα τα
    Ξενοδοχεια μαγαζια κ.τ.λ.π δεν ειναι
    Μονο ο Μαντας επιχειρηματιας ελεος

  5. 3.12 ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΗΤΑΝ -ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ?? ΘΑ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ?? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ……ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ…..

  6. Πρωτον δεν χαλιεμαι και δευτερον βοηθεια σου
    Σε εσενα. Σαφως ειναι τιμη μας να υπαρχουν
    Διακρισεις στον τοπο μας αλλα ειναι αρκετα
    Ξενοχοχεια που προσφερουν τα μεγιστα για να
    Βγαλουν εις περας δεν ειναι ξενοδοχεια αυτα
    Τι ειναι;Αλλα ξεχασα δεν εχουν χορηγο το δημο

  7. Όλοι μαζί δουλεύουν και ο καθένας όσο προσπαθεί για την επιχείρηση του και την πόλη του τόσο ανταμείβεται. Άλλοι είναι ικανοποιημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα του τόπου μας και άλλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Όσοι δεν θέλουν να ενταχθούν στο σύνολο και να μείνουν στάσιμοι, διότι έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, δικαίωμα τους. Μην κατακρίνετε όμως και κάποιους που προσπαθούν για το γενικό σύνολο της πόλης ακόμα και για αυτούς που τα περιμένουν όλα έτοιμα. Προφανώς κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν το διαφορετικό και κρατάνε την πόλη στο επίπεδο που είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog