Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οργή κι αγανάκτηση! Κάποιοι παίζουν με το Λουτράκι – Μήπως χάθηκε το μέτρο;

- Advertisement -

Αν ένα δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος, έγινε η αφορμή για να ανάψει η συζήτηση για τις τσούχτρες που εμφανίστηκαν στον Κορινθιακό, πώς θα σας φαινόταν αν η ίδια ιστοσελίδα δημοσίευσε στα ΑΓΓΛΙΚΑ την εισβολή που δέχεται το Λουτράκι από χιλιάδες τσούχτρες;…

Το ρεπορτάζ, κάνει λόγο για εισβολή που δέχεται το Λουτράκι από χιλιάδες τσούχτρες που μπορεί να αποβούν πολύ επικίνδυνες για ανθρώπους με αλλεργίες και ότι οι Ελληνικές Αρχές την Τετάρτη συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα και να βρουν τρόπους επίλυσής του.

Για όποιον αμφιβάλλει, μπορεί να δεί εδώ το συγκεκριμένο δημοσίευμα…

Ρωτάμε:

– Θα εκδώσει Δελτίο Τύπου το Γραφείο του Δημάρχου για το συγκεκριμένο δημοσίευμα ή η εμβέλειά του περιορίζεται μόνο στα τοπικά ΜΜΕ;
– Θα ρωτήσουν το συντάκτη του άρθρου ή τον αρχισυντάκτη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας τι κόλλημα έχει φάει με το Λουτράκι ενώ είναι θέμα ΟΛΟΥ του Κορινθιακού;
– Αντιλαμβάνονται τη ζημιά που γίνεται στο Λουτράκι από αυτά τα δημοσιεύματα;
– Αν το πρώτο δημοσίευμα έκανε έστω και έναν άνθρωπο να αναθεωρήσει, τα απανωτά δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μάλιστα μεταφρασμένα και στα Αγγλικά, πόσους θα αποτρέψουν;
– Αν ο σκοπός κάποιων ήταν να αναδειχθεί το θέμα ώστε να βρεθεί λύση, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πώς θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος των μεδουσών;
– Πόσο περήφανοι αισθάνονται τώρα οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής για τις κοινοποιήσεις τους και πώς θα καταφέρουν να αντιστρέψουν το κλίμα;

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρίες και κύριοι αν και όποτε ωριμασετε και συνειδητοποιείσετε ότι πρέπει να ψηφίζετε για το καλό της χώρας τους ηθικούς και τους ικανούς τότε θα πάει μπροστά ο τόπος.
    Μέχρι τότε ψωροκωσταινα.
    ΣΚ.

  2. Πως θα το λεγα αν εβλεπα ότι δημοσιευοταν η ειδηση για τις επικίνδυνες μεδουσες και στα αγγλικα;Θα τους ελεγα μπραβο που ενημερωνουν και τους ξενους,αυτο λεγεται δημοσιογραφια.Οποιος θελει πεφτει σε θαλασσα με χιλιαδες τσουχτρες,οποιος θελει πεφτει σε ποταμο με ψαρια πιρανχας,οποιος θελει πεφτει στη θαλασσα της Φουκοσιμα στην Ιαπωνια με τη ραδιενεργεια.Να γνωριζει όμως από πριν και ότι θελει ας κανει μετα.

  3. Όταν έχεις θεσμικό ρόλο και δεν κάνεις καμιά κίνηση, για την λύση του προβλήματος και από πάνω αναδημοσιεύεις στην προσωπική σελίδα στο Facebook το πρόβλημα που εμφανίζεται- σποραδικά- και ενώ ειναι όλης της Κορινθίας, το κανείς αποκλειστικό πρόβλημα του Λουτρακίου, ή κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σου ή έχεις πρόθεση να βλάψεις την οικονομία τον τουρισμό και την πόλη σου.
    Οταν έρχεται κιόλας ο κολλητός σου φίλος που είναι και πρόεδρος του οργανισμού τουριστικής προβολής Λουτρακίου και μιλάει για αυτογκόλ, τότε έχουμε και την επιβεβαίωση πως πας να καταστρέψεις το Λουτράκι και εισαι πολιτικά επικίνδυνος.
    Ενώ φυσικά ευθύνες έχει και η αντιπολίτευση ( με λίγες εξαιρέσεις )που κάθεται υπνωτισμένη και σε καμαρώνει.

  4. ενταξει με τις τσουχτες .. θαλασσα πες . Απλα μπορειτε να τους πειτε να καθαρισουν το κεντρικο συντριβανι της 25Μαρτιου που το νερο μεσα εχει κιτρινες σαπουναδες στην ακρη??? χτες που περασα ηταν γεματο .

  5. Ο Γκιωνης διευκολύνει την δυσφήμιση του δήμου και δεν κάνει τίποτα να την σταματήσει.
    Όπως δεν έκανε τίποτα η παράταξη του σε αυτούς που διαφήμιζαν τη λίμνη της Βουλιαγμένης.
    Ειναι ο χειρότερος και ο πιο επικίνδυνος πολιτικά, δήμαρχος που ειχε ποτέ ο δήμος!
    Και να μην ξεχνάμε πως πέρσι τέτοιο καιρό με την υπογραφή του βγήκε η αστυνομία και τσάκισε όλους τους επισκέπτες παίρνοντας τους τις πινακίδες!

  6. Εδώ το παραδέχτηκε μέχρι και ο κατασκηνωτής με την δήλωσή του από κει και πέρα τι να πει κανείς για τον δημαρχο

  7. Και μόνο αυτή η αδιανόητη, πέραν παντός χαρακτηρισμού ανάρτηση, που εκανε στο facebook o δημαρχος, είναι αρκετή για να αντιληφθούμε το ποιοι πραγματικα ειναι ο Γκιωνης και τα πρωτοπαλλήκαρά του.

  8. Όποιος σ'αυτή τη χώρα τολμήσει να μιλήσει λογικά και να πει τα αυτονόητα, τον τρώει η μαρμάγκα. Αλλά μην δειλιάστε, Λουτράκι μπλογκ μην οπισθοχωρήστε, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ, τώρα που το ποτάμι της λογικής στο Λουτράκι στερεύει!
    Ολοι μας βλέπουμε τις απειλές απο την ομάδα του Γκιώνη, για να επιβληθεί η φίμωση της αλήθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog