Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παντός καιρού οι Loutraki Divers (Εικόνες)

- Advertisement -

Παντός καιρού η ομάδα των Loutraki Divers, που σε συνεργασία με το Mediterranean Dive Center και το Δήμο Πειραιά, πραγματοποίησε σήμερα καθαρισμό του βυθού στο Μικρολίμανο…

Οι ίδιοι, ανέβασαν στο προφίλ τους στο facebook το παρακάτω μήνυμα:

Στην 95η δράση μας βρεθήκαμε στο Μικρολίμανο καλεσμένοι του Δήμου Πειραιά για τον θεσμό «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» όπου σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο «Mediterranean Dive Center» διοργανώσαμε από κοινού υποβρύχιο καθαρισμό του λιμανιού.

Παρόλο την ασταμάτητη βροχή τελικά καταφέραμε να ανασύρουμε 250 κιλά στερεών απορριμμάτων από τον βυθό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμος Πειραιά – Municipality of Piraeus για την οργάνωση της εκδήλωσης στα πλαίσια Ημέρες Θάλασσας, τα συνεργεία καθαρισμού, το Mediterranean Dive Center του Κ.Ποζίδη, την εταιρία Vernicos Yachts SA.

Την κατασκευή αναμνηστικής πλακέτας προς το Mediterranean Dive Center και των δημοτικών αρχών επιμελήθηκε η εταιρία Farantos gifts.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν όλοι μιλάνε για το Λουτράκι με μόνο σημείο αναφοράς της τσούχτρες και κατάφεραν να χαλάσουν το όνομα μας εν ενόψει τουριστικής περιόδου.
    Κάποιοι καταφέρνουν να μας διαφημίζουν παντού.
    ΜΠΡΑΒΟ ĹOUTRAKI DIVERS
    Είστε μάγκες και όχι δήθεν.
    Οι ΜΟΝΟΙ που κάνουν δωρεάν διαφήμιση της πόλης μας και κουβαλάνε στην πλάτη τους το όνομα μιας υπεροχής τουριστικής πόλης
    Εύγε σας

  2. παιδια, οσο αλλοι μπαρμπαθολουρες σας συκοφαντουν για ανιδιοτελες εργο με σκοπο το κερδος, τοσο εμεις θα σας υποστηριζουμε με θερμη. Ευγε, αξιοι, ικανοι, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog