Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βαριά η «καμπάνα» στον Παναθηναϊκό!

- Advertisement -

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Παναθηναϊκό για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Χάνει το ματς στα χαρτιά, -3 βαθμοί από τα πλέι οφ, -2 για του χρόνου και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων…

Πολύ ακριβά πληρώνουν οι “πράσινοι” την απερισκεψία του ανεγκέφαλου οπαδού τους που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς, οδηγώντας σε διακοπή το ματς με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague αποφάσισε την απώλεια του αγώνα για τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 υπέρ του Δικεφάλου, αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ για το Τριφύλλι, αλλά και μείον δύο βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 41,500 ευρώ, με τους “πράσινους” να έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.

Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν και με τη βούλα πλέον τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να περνάει πρώτος στους 11 βαθμούς, η ΑΕΚ ακολουθεί στους 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός έχει 5 βαθμούς κι ο Πανιώνιος 4 βαθμούς.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog