Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΑΓΙΚΟ θέαμα στον Ισθμό (Εικόνες και video)

- Advertisement -

Η εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού χόρεψε στον Ισθμό της Κορίνθου, έναν χώρο ορόσημο, λόγω της μεγάλης του ιστορίας, και της θέσης τους, αποτελώντας στρατηγικό σημείο από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα…

Ενα θέαμα που κόβει την ανάσα, και σίγουρα ακατάλληλο για.. υψοφοβικούς, προσέφερε η δασκάλα χορού και aerial yoga Κατερίνα Σολδάτου, χορεύοντας κρεμασμένη από τη γέφυρα πάνω από τον Ισθμό!

Η Κατερίνα Σολδάτου κρεμάστηκε κάτω από την παλιά γέφυρα του Ισθμού με ιμάντα, όπου ήταν δεμένα κατακόκκινα πανιά, με τα οποία έκανε την εναέρια χορογραφία της.

Ο χορός πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου ήταν ένα όνειρο που είχε εδώ και καιρό η Κατερίνα Σολδάτου. Χωρίς να πτοείται από το ύψος και την επιβλητική θέα της διώρυγας, ακολούθησε πιστά τη χορογραφία της, χρησιμοποιώντας τα πανιά της όπως κάνει σε κάθε αντίστοιχη επίδειξη.

Στο παρελθόν η δασκάλα χορού είχε χορέψει πάνω από την πισίνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Άλλωστε, έχει καθιερώσει το συγκεκριμένο είδος χορού στην Ελλάδα, πάντα κρεμασμένη και η ίδια από πανιά. Η Κατερίνα Σολδάτου είναι πιστοποιημένη δασκάλα aerial yoga και διευθύνει την πρώτη σχολή εναέριου χορού στη χώρα μας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog