Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ύστατο χαίρε – Τα δάκρυα του Κυριάκου και της Ντόρας (photos)

- Advertisement -

Καταρρακωμένη, κοιτάζει το φέρετρο του πατέρα της. Η φωτογραφία του, τα παράσημα του και η γαλανόλευκη. Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια ακόμα συγκλονιστική φωτογραφία, ενώ αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη….

Είναι οι στιγμές λίγο αφού έχει ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Στη Μητρόπολη Αθηνών, η οικογένεια βρίσκεται εκεί για να δεχτεί τα συλλυπητήρια γνωστών, συγγενών, φίλων και ανθρώπων που απλά θαύμαζαν τον πρώην πρωθυπουργό.

Η φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη να στέκεται πάνω από το φέρετρο συγκλονίζει. Το ίδιο κι εκείνο της Κατερίνας Μητσοτάκη, που κοιτά με λατρεία τη φωτογραφία του πατέρα της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει στοργικά τον γιό του, Κωνσταντίνο και δέχεται την παρηγορητική αγκαλιά της συζύγου του, Μαρέβας, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Συγκλονιστική η στιγμή που ένας ιερέας πλησιάζει με δάκρυα στα μάτια τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να τον συλλυπηθεί. Γύρω από το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κρητικοί βρακοφόροι με παραδοσιακές φορεσιές, στέκονται σαν “φρουροί”.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog