Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπάρχει συνέντευξη του Μητσοτάκη που ο ίδιος ζήτησε να προβληθεί μόνο μετά το θάνατό του

- Advertisement -

Το πρώτο απόσπασμα από την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού θα μεταδοθεί για πρώτη φορά απόψε…..

Ένα σπάνιο υλικό φαίνεται πως έχει στα χέρια του ο ΣΚΑΪ καθώς πριν από δέκα χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά. 

 Τα όσα ειπώθηκαν στη μεγάλη συνέντευξη δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας καθώς ο πρώην πρωθυπουργός είχε θέσει απαράβατο όρο να μην προβληθεί κανένα απόσπασμα πριν το θάνατό του. Τον όρο αυτό φέρεται να έθεσε προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.
 Απόψε αναμένεται να προβληθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης – παρακαταθήκης του Κων. Μητσοτάκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα και οι συναντήσεις είχαν διάρκεια έξη μήνες. Τα γεγονότα του 1960, η Χούντα, οι κόντρες με τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι κρίσιμες υποθέσεις που έπρεπε να διαχειριστεί όπως τα Σκόπια, είναι μεταξύ των θεμάτων για τα οποία μιλά ανοιχτά ο πρώην πρωθυπουργός. 
 Την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Παύλος Τσίμας με καλεσμένους τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο και τον πρώην υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά.
Πηγή :lifo
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog