Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποιοί διάσημοι βρέθηκαν στο Λουτράκι (Εικόνες)

- Advertisement -

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δύσκολοι και γρήγοροι και απαιτητικοί και όταν μπορέσεις να αποδράσεις έστω και για λίγο είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί…

Μια τέτοια απόδραση απόλυτης χαλάρωσης έκαναν ο Μέμος Μπεγνής, η Νίνα Λοτσάρη, η Πηγή Δεβετζή στο Λουτράκι και πιο συγκεκριμένα στο Wyndham Poseidon Resort ! Οι δυο καλλιτέχνες και η Ολυμπιονίκη μας, απόλαυσαν ένα όμορφο διήμερο ξεκούρασης στο πολυτελές ξενοδοχείο ενώ χαλάρωσαν κάνοντας μασάς στο spa.

Στην πορεία, η παρέα μεγάλωσε, με το ερχομό του κομμωτή των διασήμων Βασίλη Μπουλούμπαση, τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσσινο, τον Pr Man Γιάννη Καζανίδη και άλλους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν και από το Cocoon…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο φίλος με την κίτρινη μπλούζα στην Α φωτο είναι ο bodyguard? Αν σου ρίξει μιά δαγκωματιά, θα πονέσεις περισσότερο από το αν σε δαγκώσει σμέρνα!

  2. ΕΣΥ 3:33…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ? ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ…..? ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ-ΑΣ ΙΣΩΣ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟΣ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ-Η …

  3. Ρε φίλε ένα καλαμπουράκι έκανα. Να πεις ότι έγραψα κάτι του στυλ: "κοίτα αυτόν τον χάλια, πως είναι έτσι, κλπ κλπ", μάλιστα, Τότε βγαίνει εμπάθεια. Αλλά αφού ενοχλήθηκες τόσο, και επειδή ακριβώς ο σκοπός μου δεν ήταν η προσβολή αλλά το γέλιο, και επειδή δεν έχω τίποτε μαζί σου, και θα το πάρω πίσω, και θα σου εκφράσω τη συγγνώμη μου, και θα ζητήσω τώρα ο ίδιος από τον διαχειριστή να το αφαιρέσει από την ανάρτηση.

  4. Τις τσούχτρες τις είδανε;;;; οχι τιποτε αλλο για να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση για το Λουτρακι και να έρθουν και άλλοι celebrities !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog