Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εικόνες ντροπής στους Αγίους Θεοδώρους!Έτσι υποδέχονται τους επισκέπτες από τον προαστιακό(pics)

- Advertisement -

Eκεί στους Αγίους Θεοδώρους όλα καλά;….
Τέλεια θα λέγαμε αφού δεν μιλά κανένας για την εικόνα της πόλης,oπότε μην παραπονιόσαστε για την εγκατάλειψη.

Δείτε τις εικόνες ντροπής από τo parakato.gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και παραπονιομαστε και τα γραφουμε εδω και τα ατομα που ευθυνονται εχουν ασυλια, κυριως με σχολια που δεν ανεβαινουν. Οποτε το εχουμε παρατησει και ψηφιζουμε οποιον/οποια μας πασαρετε…

  2. Τα σηματα στους δρομους του Λουτρακιου τα εχετε δει;Τα μισα δεν υπαρχουν εχουν μεινει μονο οι κολωνες που περιμενουν ματαια καποιον να τις κοψει.

  3. Στους Αγίους Θεοδώρους οι εκλεγμένοι μας τα έχουν τακιμιάσει με ορισμένα πρόσωπα από το Λουτράκι και καταστρέφουν το Δήμο

  4. Τους επισκέπτες θα σκεφτούμε ή εμάς τους πολίτες που αντικρίζουμε τέτοιες εικόνες καθημερινά λες και είναι ένα εγκατελημενο μέρος.. ..

  5. Πάντως το βράδυ είναι ρομαντικά ,έχουμε συσκότιση ,ας μην είχαν τις πλάτες ,και σιγά μην κυβερνούσαν ,αυτοί που δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο ,και μην βγαίνουν οι προηγούμενοι και καμαρώνουν ίδιοι και χειρότεροι ήταν ,έκλεισαν και το πολιτιστικό κέντρο.

  6. ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ,ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ,ΑΓ,ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

  7. Το ότι οι περισσότερες πινακίδες στην Ελλάδα είναι βανδαλισμένες (βαμένες με σπρεϋ κ.λ.π.) από ανεγκέφαλα δίποδα δεν ενοχλεί κανέναν ε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog