Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Οι καταρράκτες λειτουργούν και πάλι

- Advertisement -

Αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα και φωτογραφημένα σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη του Λουτρακίου, δεν λησμονούν να περάσουν από τους Καταρράκτες για να φωτογραφηθούν, ακόμα και αν γνωρίζουν ότι πρόκειται επί της ουσίας για τεχνητούς. Δεν παύουν, όμως, να αποτελούν έναν εξαιρετικού κάλλους διαμορφωμένο χώρο με τρεχούμενα νερά, που εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη.

Πλέον, μετά τη συντήρηση και τον καθαρισμό που έγινε από τα συνεργεία του Δήμου, τίθενται και πάλι σε λειτουργία, όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook…

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ λέω εφόσον το καθαρίσουν –φτιάξουν……
    Να το δώσουμε σχεδόν τζάμπα πάλι στον ίδιο ιδιοκτήτη
    ή τον γιο αυτού…
    Και να μας το παραδώσουν πάλι σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια με χρέη και καταστροφή……

  2. Τα σωστά να λέγονται. Μπράβο που έστω και τώρα το καθάρισαν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γεγονός οτι αφού ξέρουν πιό είναι το σωστό γιατί πάντοτε το κάνουν λίγο πρίν τους "διαολοστείλουμε" ;;;;
    Τι σόι βίστιο είναι αυτό;;; Τα αξιοθέατα της πόλης (που δεν είναι και πολλά) θα πρέπει να είναι ΕΤΟΙΜΑ από το Πάσχα.

  3. Ston 6:16
    Εσύ μικρέ Νταμάζε μάθε να γράφεις Ελληνικά….
    Και άστα αυτά εδώ: Ουαλία etc…
    Για να καταλαβαινόμαστε έτσι…??

  4. Συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλειά από όλους.
    Όμως: 1. Θα συμφωνήσω με τον 7:06. Αυτά θα πρέπει να γίνονται από το Πάσχα.
    2. Υπάρχει (νομίζω) και ένας δεύτερος μικρότερος καταρράκτης παραδίπλα που δεν έχει λειτουργήσει ποτέ.
    Προβλέπεται να ολοκληρωθεί κάποτε το έργο;;;

  5. Ston 8:17 π.μ Μικρό Νταμάζο…
    Υπάρχει τρόπος Νταμαζάκο…
    Αλλιώς άλλαξε το λάπτορ…
    Πως θα τα διαβάζει ο Μήτσος Νταμάζος…???

  6. 8:17 π.μ. Συνονόματε, μην του απαντάς. Δεν αξίζει καν να δίνεις σημασία σε κάποιον που δεν ξέρει να ξεχωρίζει ορθογραφικώς ενικό από πληθυντικό.

  7. 3:49 μ.μ. Άσε τον συνονόματο ήσυχο. Γιατί δεν πας καλύτερα να κολλήσεις καμιά αφίσσα του Ανδρέα να παίρνει τα λουλούδια από την Αννούλα ή ξέχασες την τέχνη μετά την πτώση της αυτοκρατορίας του πασοκ?

  8. 1:45 Για να αναρτησει ο διαχειριστης την αναρτηση του ανθρωπου, παει να πει οτι την δεχεται ως εχει. Εσυ κουμαντο κανεις εδω μεσα να κρινεις πως πρεπει να γραφει κανεις; Γιαυτο κατσε φρονιμα και μη συμπειφερεσαι σαν να εφτιαξες εσυ την ιστιοσελιδα.

  9. PATRIOTAKIA EYXAPISTO POY TON KRAKSATE TON EXYPNAKIA ALLA TETOIOYS EXOYME POLLOUS STO LOYTRAKI GIAYTO EIMASTE ETSI OPOS EIMASTE.KALO KALOKAIRI KAI KALES DOYLEIES ERXOME TON ALLO MHNA GIA DIAKOPES KAI AYTOS POU MOU EKANE PARATHPHSEI TON KERNAO KAFE STOY {TSOF}GIATI EKEI PINEI TON KAFE TOY !!!!!

  10. Δεν σε έκραξε κανένας βρε Νταμαζάκο…!!
    Απλός εγώ και Ο Μήτσος Νταμάζος δεν μπορούμε να σε διαβάσουμε…!!
    ΥΓ Και όταν γράφεις εδώ Ουαλία..
    Μου θυμίζεις εδώ ΝΑSΑ…!!

  11. ΥΓ Και να φανταστείς η προ γιαγιά σου
    (από τον πάτερα σου..)
    Ήταν από το γένος του πατέρα μου…!!
    Δηλαδή είμαστε και συγγενείς..!!
    οπότε δεν έχω την πρόθεση να σε λοιδορήσω…..

  12. 9:35 μ.μ. Αυτό μου'λειπε τώρα, να συγγενέψω με σένα! Τί λες ρε? Εμείς Αρβανίτες είμαστε από καταγωγή, όχι Πόντιοι. Από πού κι ως πού συγγενείς εμείς? Κι εσένα όταν γράφεις εδώ Λουτράκι, μου θυμίζεις εδώ Σαμψούντα!

  13. ΥΓ3 ο παππούς σου Νταμάζος με τον πατέρα μου ήσαν πρώτα ξαδέλφια…..!
    Εγώ με τον πατέρα σου είμαστε δεύτερα ξαδέλφια…
    Και σένα σε έχω ανιψιό…!! Χαχαχα…
    Μικρό το Λουτράκι my friend από το Wales ….??

  14. 3:27 π.μ. Μικρό το Λουτράκι πράγματι, αλλά φώναζε ο παππούς μου τον πατέρα σου "ξάδελφε, ξάδελφε" εκείνα τα πέτρινα χρόνια και έμεινε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει και αληθινή συγγένεια. Εσύ όμως άκουσες δωρεάν καφέ και γλυκάθηκες, έτσι? Πόσο καιρό έχεις να πιείς κερασμένο καφέ? Το Λουτράκι οπωσδήποτε είναι μικρότερο από τον Πόντο.

  15. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΚΑΖΙΝΟ? ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

  16. Δεν ξέρω αν τα γράφεις εσύ αυτά ο Νταμαζάκος …??
    Είναι απλό ρώτησε τον πατέρα σου ή την θεια σου Χαρίκλεια (αυτή ξέρει καλά…! )
    Πως λεγόταν στο πατρώνυμο η γιαγιά τους..
    δηλαδή η μάνα του παππού σου Ανρέα Νταμάζου……
    Και μάθε και εσύ…!
    ΥΓ Και άσε τι λένε τα παράσιτα εδώ……!

  17. PAIDEIA NA TO KLEISOUME TO 8EMA TON KSERO POIOS EINE KAI EYXARISTO.TO SOSTO PANTOS EINE OTAN KAPOIOS KANEI ENA SXOLEIO GENIKA MILAO TORA PREPEI NA EXEI TO 8ARROS NA GRAFEI POIOS EINE OXI {ANONIMOS EIPE}AYTA DYSTHXOS MONO ELLHNIKH PATENTA EINE.O TYPARAS STA NEIATA TOY DEN PHGENE STO KAZINO,STO LASSITE PHGAINE XAXAXAXAXA

  18. Ρε μπάρμπα, μήπως μπερδεύτηκες κομμάτι? Δεν είπε Ανδρέας Λεκκίδης ότι λέγεται ο άνθρωπος, αλλά Ανδρέας Λέκκας. Αχρωματοψία έχεις?

  19. 7:08 μ.μ. Φίλε μου, δεν γράφω αντί εσού. Αφού είπα: συνονόματος. Λέκκας ονομάζομαι και εγώ και πολύ φοβάμαι ότι ο άλλος τώρα θα πάει να τρυπώσει, να μουλώξει σε κανα πυθάρι που κάνουν θαλάμι τα χταπόδια. Ξέρει εκείνος. Στο λέω διότι τις ίδιες αηδίες έγραφε και σε μένα ότι και καλά είμαι συγγενής με δαύτον. Καλά έγραψε ο άλλος πιο πάνω όμως πως δεν ονομάζομαι Λεκκίδης. Με το καλό να μας έρθεις απο την Ουαλλία. Γειά σου αθάνατο Λεκκαίϊκο!!!!

  20. ston 7:08 μ.μ
    Ανδρέα μου συνεννοηθήκαμε…!!
    Στο mama's pub πήγαινα όπου δούλευε ο θείος σου Marcelos
    Και εσύ αργότερα…
    Όμως εδώ μέσα υπάρχουν και πολλά μικρόβια-παράσιτα …
    Και όταν γράφεις με το ονομάσου , και δεν τους αρέσουν αυτά που λες, σου κολάν, υπό την ανοχή των blogers….
    Και διάφορες sickness όπου έχουν οι πατεράδες τους..
    Για αυτό δεν έβαλα το ονομά μου από την αρχή..!

    ΥΓ στα παράσιτα: Το ΄΄Νταμάζος΄΄ είναι παρατσούκλι
    το βάζουμε εμείς οι Λουτρακιώτες διότι καθορίζουμε ακριβώς το άτομο..!
    Με την έννοια αυτήν ,δεν ειναι προσβλητικό…!!

  21. Αντρίκο, ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, δεν έγραψε με το όνομά του αυτός. Εννοώ το κανονικό του επώνυμο για το οποίο πολύ ντρέπεται! Τώρα τα βάζει και με τους bloggers, ξεχνώντας πόσες μα πόσες φορές έχει επιτεθεί λεκτικώς σε συνανθώπους μας εδώ και δη του ετέρου φίλου, ο μισογύνης. Για να κατανοήσεις τι άνθρωπος είναι, δες πιο πάνω μόνος σου πως σου επιτέθηκε ακριβώς γιατί χρησιμοποίησες Αγγλικούς χαρακτήρες, λες και σε ήξερε. Μια ζωή με τα τσόκαρά του τρώγεται ο μπαρμπα-χίππυς. Από το μυαλό μου το βγάζω? Τον ευερέθισε το επώνυμό σου, διότι το ίδιο έχω κι εγώ. Κρίνε μόνος σου το αλγεινό του επίπεδο. και μιας και μόνος σου ανέφερες όποιος κάνει ένα σχολιο να έχει το θάρρος να πει το όνομά του, τον προκαλώ να μας δώσει το δικό του αυτός που σε έκρινε από το πληκτρολόγιό σου κατ'αποκλειστικότητα!

  22. @Ανώνυμος
    εσυ εξυπνακια επειδη μαλλον εισαι αλλος ενας αργοσχολος μαθε οτι οι προηγουμενοι ιδιοκτητες μονο τσαμπα δεν το ειχαν παρει
    20% επι των εεισπραξεων πληρωναν και μαλιστα στη συμβαση ελεγε οτι ο δημος ηταν υπευθυνος για την συντηρηση και καθαριοτητα τψν εξωτερικων χωρων πραγμα που ποτε δεν τηρησαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog