Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Έτοιμη και για φέτος η ράμπα για τα ΑΜΕΑ

- Advertisement -
Επανατοποθετήθηκε, για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο που μόλις άνοιξε τις πύλες της, η ειδική κατασκευή, ώστε η παραλία της Νεράιδας να είναι προσβάσιμη σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική η Δημοτική Άρχοι απομονώνει τα άτομα με κινητικά πρόβλημα διώχνοντας τα από την κεντρική παραλία του Λουτρακίου και στέλλοντας τα στην Νεραΐδα.
    Γιατί αυτός ο ρατσισμός ?
    Ποιος είπε του Κου Δημάρχου ότι αυτά τα άτομα είναι Δημότες ή επισκέπτες Β! κατηγορίας και δεν έχουν το δικαίωμα όλων των άλλων λουομένων.
    Γιατί θα πρέπει μια οικογένεια με ένα μέλος της ΑΜΕΑ να διανύει περίπου πέντε χιλιόμετρα για νοιώσει άνθρωπος?
    Είναι απαράδεκτο αυτό Κύριοι της Δημοτικής Αρχής .
    Μήπως δεν σας το επιτρέπει ο Σύλλογος των επιστητών θεωρώντας ότι τα άτομα ΑΜΕΑ αλλοιώνουν την εικόνα της παραλίας και θα ενοχληθούν οι κλαρινογαμπροί και οι υποψήφιες νύμφες?

  2. Επιτέλους, ας σταματήσουμε όλοι να κρίνουμε αρνητικά και με βάση τα δικά του γούστα ο καθένας.
    Να ασχοληθούμε δηλαδή με την τοποθεσία στην οποία φτιάχτηκε η ράμπα και οχι με το γεγονός ότι φτιάχτηκε,ακόμα κι αν δεν είναι στο κέντρο της παραλίας μας???!!!!
    Δηλαδή, θα προτιμούσατε μήπως να μην φτιαχτεί καθόλου από το να υπάρχει εκεί που είναι τώρα?
    Συγχαρητήρια στους αρμόδιους που έχουν μεριμνήσει γι αυτούς τους ανθρώπους θα πω εγώ, ακόμα και αν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη για την κίνηση αυτή!!!

  3. Εχει γίνει μελετη από όσο ξερω και προτάθηκε η περιοχη από τους κατασκευαστές γιατί στη παραλία έχουμε μεγάλα κύματα και δεν θα άντεχε η ράμπα. Το ιδανικό θα ηταν να ειναι πιό κεντρικά αλλα απαραιτητη προϋπόθεση ειναι και η σωστη λειτουργία της ράμπας αλλα και διατήρηση της για πολλα καλοκαιρια για να την χρησιμοποιουν αυτοι που την εχουν αναγκη .

  4. Για τους δύσπιστους:
    Στην κεντρική παραλία έχει συχνά μεγάλα κύματα και ισχυρούς ανέμους που θέτουν σε κίνδυνο την (ακριβή) κατασκευή. Στην Νεράιδα είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί η παραλία εκτίθεται σπανιότερα σε τέτοια καιρικά φαινόμενα. Τόσο απλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog