Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διήμερη δράση των Loutraki Divers στην Πύλο!(pics)

- Advertisement -

Θυμίζουν Rolling Stones οι εθελοντές δύτες L.D. με το Diving Tour του φετινού καλοκαιριού….
Aυτή την φορά βρέθηκαν στην όμορφη Πύλο όπου στη διήμερη δράση τους ανέσυραν από τον βυθό του λιμανιού ένα τόνο και επτακόσια κιλά απορρίμματα!
Δείτε τι πόσταραν στη σελίδα τους στο facebook.

Στην 98η δράση μας βρεθήκαμε στη Πύλο καλεσμένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλου όπου διοργανώσαμε από κοινού υποβρύχιο καθαρισμό του λιμανιού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες της Πύλου και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση αυτής της δράσης.
Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλου, Το Λιμενικό Σώμα Πύλου, την Γραμματεία Εφορείας Εναλίων Αρχαιότητων Πύλου,την εταιρία Vernicos Yachts SA, το my Transfer Bus, το Cafe Cupallou, το Poseidonia Restaurant & Café, , την Ταβέρνα Ο Γρηγόρης, 4 Epoxes Restaurant- Rokos, ΑΕΤΟΣ Fish Taverna, τα ξενοδοχεία Ta Adelfia & GALAXY, το Pilos Dive Center & το Pylos Club Boats.
Tην κατασκευή & επιμέλεια αναμνηστικής πλακέτας προς τον Πολιτιστικό σύλλογο Πύλου και το Λιμενικό Σώμα Πύλου έκανε η εταιρεία Farantosg.ifts


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.
ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΥΛΟΣ.

ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ο Δήμαρχος Πύλου βραβεύει τους Loutraki Divers
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο δήμαρχος Πύλου με μια δραση στην που εκαναν εκει βράβευσε τα παιδιά από το λουτρακι. Ρε τον κουτό. Γιατί μπήκε στον κόπο? Δεν ρώταγε τον δήμαρχο λουτρακιου. Θα του έλεγε πως πρέπει να φέρονται σε εθελοντές. Όπως αυτός. Που τους αγνοεί επιδεικτικά. ….και ας προβάλουν το όνομα του Λουτρακίου πανελλαδικά. Και αφιλοκερδώς. ….

  2. 5:04 μ.μ. από την ανορθογραφία σου και μόνο, καταλάβαμε ποιος είσαι. Είσαι ο: άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog