Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αν δεν υπάρχει θέση parking, ας την εφεύρουμε…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα να ήξερα εσύ με τη φωτογραφική μηχανή που ψάχνεις εναγωνίως ποιός πάρκαρε πού, δεν έχεις με τί να ασχοληθείς όλη μέρα και κόβεις βόλτα με την κάμερα στο χέρι? Άντε για κανένα μπανάκι να σου φύγει η κάψα!

  2. 9:19 προφανως είσαι ο μαγκάκος της φωτο ή ξέρεις το μαγκάκο που παρκάρει όπως γουστάρει… Όπως και να έχει… ειναι πολύ λιγες οι φωτο που δημοσιεύονται σε σχέση με την απαράδεκτη συμπεριφορά κάθε αναιδούς καταχρηστή του οδοστρώματος και καταπατητή του πεζοδρομίου

  3. Αυτό σε πείραξε 9.19! Ο απολίτιστος σε αφήνει αδιάφορο; Πού ζούμε με την ανοησία του καθενός σε ημερίσια δοσολογία! Αντί να μέμφεται τον άνθρωπο-ζώο του φταίει ο καταγγέλων!!! Μάλλον γιατί κι ο ιδιος με τπν τρόπο αυτόν παρκάρει…

  4. Συμφωνώ με τον ανώνυμο 9:19μ.μ
    Μας έχεις ζαλίσει κάθε μέρα που πάρκαρε ποιος και γιατί!!!
    Γι αυτό δε πάμε μπροστά σαν λουτρακι,από τα σουφιανιλικια των κομπλεξικών!!

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ. ΕΓΩ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΞΕΦΟΡΤΩΝΩ, ΠΑΩ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΠΑΡΚΑΡΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ…

  6. Εχει …δικιο ο 1.24! Σαν Λουτρακι δεν πάμε μπροστά επειδή τα ι.χ. δεν παρκάρουν στα πεζοδρόμια!!!! Απίστευτες μπουρδολογίες!!!

  7. Να εισαι σωστος κ να μη μ ενοχλεις οπως δεν σ ενοχλω κι εγώ ! Ο πατερας μου ειναι ανάπηρος κ δεν μπορεί με το καροτσακι του να προχωραει στα πεζοδρόμια γιατι υπάρχουν ανεγκεφαλοι…. Αλλά δυστυχως δεν υπατχει αστυνομία! Κ κάτι για τον προηγούμενο: Πεζοδρόμιο σημαίνει δρόμος για πεζούς για τους εγγραμματους κ δρόμος για αυτοκίνητα για τους αγράμματους! Έλεος πια Ελληναράδες!!!

  8. 1.24 ανοιξε το λεξικο να δεις τι σημαινει η λεξη κομπλεξικός! Θα δοαβάσεις το δικο σου ονομα ελληνόμαγκα της οκάς!!!

  9. Τωρα στο Λουτρακι μιλατε για καταπατηση οδοστρωματος κ πεζοδρομιων ..που οι μισοι βγαζετε κ καναπεδες ακομα εξω απο τα σπιτια σας και τα μαγαζια σας .Για τον καφρικο τροπο παρκαρισματος που πιανουν δυο θεσεις τι να πουμε ?
    Τι να πουμε κ για τις καρεκλες και τα τραπεζακια που απλωνονται στα πεζοδρομια και δεν μπορουμε να περασουμε οι πεζοι?Αυτος ο δημος δεν λειτουργει σωστα καθολου ο καθενας κανει οτι γουσταρει.Εχουν βγει να δουν τι γινεται στη πολη ???

  10. Για έλατε στην Ιώαννου Λεκκα και καραισκακη να δειτε οπου 20μέτρα εινια για αποκλειστικα 3ατόμων!!!! μνε αυτοσχεδιες ραμπες να εξυπηρετουν τα μηχανάκια τους!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog