Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μία διεθνής κολυμβητική συνάντηση διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), διοργανώνει για πρώτη φορά στο Λουτράκι μια κολυμβητική συνάντηση διεθνών προδιαγραφών…

Το Σαβ/κο 24 & 25 Ιουνίου 2017, περισσότεροι από 300 κολυμβητές θα λάβουν μέρος στο 1st Loutraki International Swimming Cup, μια διοργάνωση που στοχεύει  να καθιερωθεί στο καλεντάρι των ετήσιων διεθνών κολυμβητικών διοργανώσεων καθώς έχει ήδη καταχωρηθεί στο καλεντάρι της LEN (http://www.len.eu/?page_id =2159 ) και έχει εγκριθεί από τη FINA. Το 1st Loutraki International Swimming Cup έχει συγκεντρώσει κολυμβητές υψηλού επιπέδου από 4 χώρες, Ρωσία, Ελλάδα, Αρμενία, Ρουμανία. Περισσότεροι από 250 αθλητές και συνοδοί θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις καθώς οι διεθνείς αφίξεις ξεκίνησαν από 20/06.

Το “1st Loutraki International Swimming Cup” υλοποιείται από το κέντρο αθλητικής προετοιμασίας SPORTCAMP και το ταξιδιωτικό γραφείο SPORT VILLAGE. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, της LEN και του Υπουργείου Τουρισμού.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Κολυμβητήριο Λουτρακίου, καθώς οι Ολυμπιακών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του, Κατηγορίας Κ1, κρίνονται ιδανικές για την υλοποίηση μεγάλων κολυμβητικών διοργανώσεων από την ΚΟΕ, τη LEN & τη FINA.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναρπαστικές διαδρομές και θέαμα υψηλού επιπέδου. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει ήδη προγραμματιστεί η υλοποίηση της διοργάνωσης για το 2018 η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα αποτελέσει μία από τις διεθνείς κολυμβητικές συναντήσεις που θα συμπεριληφθούν στους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

To “1st Loutraki International Swimming Cup” αποτελεί μια εξαιρετικής τάξεως ευκαιρία για την διεθνή αναγνώριση του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων ως ιδανικού προορισμού για την υλοποίηση κολυμβητικών συναντήσεων παγκοσμίου βεληνεκούς ενώ αποτελεί τρανή απόδειξη πως η συντονισμένη ιδιωτική πρωτοβουλία σε συνδυασμό με την υποστήριξη δημοτικών και δημοσίων φορέων μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα στην ανάδειξη θεματικών μορφών τουρισμού προστιθέμενης αξίας, όπως ο αθλητικός τουρισμός.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά αλλά καλό θα ήταν ο δήμος ναχε προνοήσει κάποια πράγματα γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα μας "κράξουν"..πχ.την εισοδο-εξοδο του κολυμβητηρίου(κοινώς το πεζοδρόμιο )!!ο χωρος πάρκινγκ κ φυσικά οι εξέδρες που πραγματικά δεν ξέρω ποιος θα πρωτοκατσει..οι αθλητές η οι γονείς??!!και όλα αυτά 2μερες πριν τους αγώνες..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog