Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έρχονται μηνύσεις για τον πόλεμο που δέχεται το Λουτράκι

- Advertisement -

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου μας, που έχει ορισθεί για την Τρίτη 27 Ιουνίου, το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί είναι ο διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου…

για ανάληψη όλων των απαιτούμενων ενεργειών, κατόπιν δημοσιευμάτων για τις παραλίες του Δήμου μας, όπως αναφέρει ακριβώς η πρόσκληση.

Το loutrakiblog.gr σε πρόσφατη ανάρτηση, που μπορείτε να δείτε εδώ, είχε επισημάνει τον πόλεμο που δέχεται η πόλη μας και καλέσαμε δημόσια τη Δημοτική Αρχή να πράξει το αυτονόητο.

Φαίνεται λοιπόν, ότι εισακουστήκαμε…

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο δήμος, κάλιο αργά παρα ποτέ, αν και έχει γίνει ζημιά μεγάλη στον τόπο καθώς φεύγει ο Ιούνιο ς και το Λουτράκι είναι άδειο.
    Να κάνετε και σε εκεινη την παρέα που όπως κατήγγειλε ο κύριος Μαντάς στο δημοτικό συμβούλιο συνέχισαν να συκοφαντούν τη λίμνη της Βουλιαγμένης ακόμα και μετά την αποστολή στοιχείων που τους δόθηκαν και έδειχναν πως δεν υπήρχε πρόβλημα

  2. για καθιστε ρε παιδια .. να μην κοιμηθει ο κοσμος που παει για δουλεια ? μ ονο τα παρτυ σας ενδιαφερουν σε αυτη τη πολη ? Ελεος !!! υπαρχει νομοθεσια .

  3. 8.59 αν θελεις να κοιμηθεις πηγαινε στο βουνο. Απαραδεκτο να κλεινουν μαγαζια σε τουριστικη περιοχη. Λουτρακιωτες να χαιρεστε τον δημαρχο σας.

  4. 8:59 μ.μ. Να πας στο βουνο γιοα 3 μηνες το Λουτρακι ειναι τουριστικος προορισμος δεν γινεται να ειναι γεροντουπολη ενα καλοκαιρι περιμενουν τα μαγαζια να δουλεψουν φαντασου να γινοτανε αυτο στην Παρο Μυκονο Σαντορινη και σε αλλα νησια δεν θα παταγε κανεννας το ποδι του εκει και φτανει πια ελεος σας πειραζουν ολα για 3 μηνες βουνο βουνο βουνο να πατε

  5. 3.03 … Εγω δεν παω σε κανενα βουνο λεω τα πραγματα ως εχουν και βαση νομοθεσιας. τα μαγαζια στεγαζονται στα ισογεια πολυκατοικιων ! απαραδεκτο να παιζει μουσικη μετα τις 2 το πρωι τερμα με ανοιχτα παραθυρα πορτες οροφες … να δουλεψουν αλλα οι αλλοι να πηγαινουν αυπνοι στη δουλεια τους? δεν σου λεω για τους συνταξιουχους αλλα για εργαζομενους .
    Εκτος αν εσυ εισαι αεργος και δεν εχεις τι να κανεις και βολοδερνεις , υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν ποτε θα το καταλαβετε ? παρτακηδες ..

  6. 3:03 π.μ. Διαβάζεις τα σχόλιά σου μόλις παρέλθουν οι παρενέργειες του LSD? Τότε θα καταλάβεις πόσο σε επιρρεάζει. Αυτό το έκαναν οι χίππιδες. Εκμοντερνίσου ρεεεεεεεεεε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog