Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για τα ντουζ της παραλίας και όχι μόνο..

- Advertisement -



“Σάββατο και τα ντουζ της παραλίας δεν λειτουργούν. Σε λίγο θα βγει η αστυνομία να γράψει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα , πάγια τακτική σε αργίες και γιορτές. Με την υπόθεση των μεδουσών, κάνατε το παν προκειμένου να χαρακτηριστούν οι ακτές μας ως το νέο Λόχ Νές….
Δήμε Λουτρακίου, πόσο ακόμα θα καταφέρεις να δυσφημίσεις αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο; 


Μήπως η Αλητεία σου θα πρέπει να χαρακτηριστεί Εγκληματική;;”


- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το πεζοδρόμιο στη Βενιζέλου – στο σημείο που ήταν η τράπεζα ALPHA – μυρίζει άσχημα από ούρα εδώ και επτά συνεχόμενες ημέρες – πέρασα από το Δημαρχείο να το πω στην υπάλληλο που είναι στο ισόγειο και μου είπε να πάρω τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο καθαριότητας – είπα επίσης να βάζουν αυτό το καραβάκι πολλές φορές την ημέρα ώστε η θάλασσα να μην έχει σκουπίδια – επίσης της είπα να ενημερώσει η ίδια τον αρμόδιο και ότι δεν έχω καμία δουλειά να πάρω τηλέφωνο κανέναν και ότι θα έπρεπε να με ευχαριστήσει κιόλας για την ενημέρωση πράγμα που δεν έκανε γιατί είναι άσχετη

  2. παντα μια μυζερια μας διακατεχει! ελεος μυζεροι και ''ψαγμενοι'' και ''προστατες'' του δημοτη!!! καντε το μπανιο σας και πηγαινετε σιγα σιγα στην ΑΘΗΝΑ σας!αν ειστε παλι δημοτης κ.12.01 παρε ενα κουβα νερο και ξεπληνε το εσυ! κανε και εσυ κατι! αφου μπορεις το κουτσιμπολιο θα μπορεις και τον κουβα με το νερο!

  3. δεν ιδρωνει το αυτι τους !Πηγαινε στην Μεγαλου Αλεξανδρου να δεις με τους καδους μετα την τραπεζα ! κλεινουμε το στομα να μην αναπνεουμε την μποχα απο τα σαπισμενα φρουτα και τα ζουμια που τρεχουν στον δρομο .Θα μας πιασει τιποτα !Τα παιδια μου τα στελνω απο αλλο δρομο να πηγαινοερχονται σπιτι .Εκει ηθελε υπογειο καδο !αλλα που μυαλο !

  4. Ποιος σας εχει πει οτι ο-η υπαλληλος του
    Δημαρχειου εξυπερετει αν ζητουσατα κατι αλλο
    Π.χ βολτα για καφε κουτσομπολιο τοτε θα σας
    Εξυπηρετουσε τοσο απλα δημοσιο ειναι
    Που σημααινει ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ γι ατο το κρατος
    Διαλυθηκε απο τους δημοσιους υπαλληλους
    Υπαρχουν φυσικα και υπαλληλοι που ειναι
    Αξιοι αλλα Λόφοι

  5. Αυτή η ανάρτηση από μόνη της, ή αυτός όπου την ανάρτηση, είναι ορισμός της εμπάθειας αντιπαλότητας κάποιον δημ. τοπικών συνδυασμών..!
    Δεν προσφέρουν τίποτα για τον τόπο…!!
    Παρά μόνο στον συνδυασμό όπου εκπροσωπούν
    (έτσι νομίζουν…..)

    Παρόλα αυτά εγώ πήρα τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο κο Πέρρα
    Για κάτι άλλο όπου αφορά την ηχορύπανση του κετρ.πάρκου…
    Και αυτός το μόνο όπου δεν έκανε, δεν με βάρεσε…!!
    Και με χαρακτηρισμούς όπου δεν λέγονται τώρα εδώ…!
    Δεν πειράζει κε Πέρρα στην φυλάω την συνομιλία μας, και με το ονομά μου την επόμενη φορά…!!!

  6. ΥΓ
    Μην ξεχνάς η επόμενες εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2018 και όχι το 2019 όπως υπολογίζατε, και σας είχε πιάσει η αλαζονεία της εξουσίας…!!

  7. 12.58 τραγικος αυλοκορακας ! Ακου 'τραβα πισω στην Αθηνα '..αν τραβηξουν στην Αθηνα εσυ θα πεινασεις .τραβα στο βουνο σου και Ξανασκεψου οταν μιλησεις .

  8. Στη γωνία έχει ανθρώπινα κόπρανα δεν τα είδες όλα φίλε 12:01!
    Αλλά ποιοι να νοιαστούν για όλα αυτά; εκείνοι που έφεραν την παρακμή στην πόλη μας

  9. Αρκετοί υπάλληλοι του δήμου είναι " Γ" ευτυχίας που λέγαμε στο στρατό, άλλοι Λούφαρουν μέσα στα στενά, λίγοι είναι αυτοί που δουλεύουν ευσυνείδητα και τα έχουν και 400, ενώ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, α καλά ότι χειρότερο από πολιτικής άποψης για τον τόπο Και σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει το Λουτράκι αφού κατάγεται από τα Ίσθμια.
    Συνεπώς γιατί αναρωτιέστε όλοι για το χάλι μας;

  10. Εμένα μου αρέσει που δίνουμε ένα σκασμό λεφτά στους φίλους του δημάρχου για να διαφημίσουν το Λουτράκι, για να φέρουν κόσμο Χωρίς βέβαια η πόλη να έχει την στοιχειώδη καθαριότητα και ευταξία.
    Ποιον κοροϊδεύουν οι άνθρωποι δεν μπορώ να καταλάβω.

  11. Ο Δήμος πρέπει να φτιάχνει και να επισκευάζει δρόμους. Έχει δικές του μπουλντόζες; Οδοστρωτήρες; Λατομεία για αμμοχάλικο; Φτιάχνει τη δική του πίσσα; Οχι!
    Ο Δήμος πρέπει να φτιάχνει παιδικές χαρές και πάρκα. Έχει δικά του ξυλουργεία; Ο Δήμος επισκευάζει κτήρια. Έχει δικά του συνεργεία; Φτιάχνει το δικό του τσιμέντο; Όχι.
    Όλα τα παραπάνω, κι όσα άλλα χρειάζεται τα αναθέτει σε ιδιώτες.
    Πρεπει να παίρνει προσφορές,να συγκρίνει τιμές και ποιότητα εργασιών τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να κανει για να αναθέτει την εργασία.
    Ο Δήμος Λουτρακίου τα κάνει ολα αυτα;
    Μάλλον ΟΧΙ
    Μπείτε στο διαυγεια να χορτάσετε απευθείας αναθέσεις, σε ημετέρους!
    Αν έκαναν σωστή διαχείριση τα έργα συντήρησης θα κοστίσουν πολύ λιγότερο και θα πήγαιναν στους καλύτερους.
    Αυτά που κάνει η δημοτική αρχή Κοστίζουν στον Λουτρακιωτη φορολογούμενο, υποβαθμίζουν την πόλη και την καθημερινότητά του ενώ στερούν απο τον τόπο μας πολύτιμα χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να πάνε σε μεγάλα έργα.
    τα εργα συντήρησης τα μικρά δηλαδή μας κοστίζουν 3 τουλάχιστον φορές περισσότερο, από το να δίδονταν με μειοδοτικό διαγωνισμό . Κλασικό παράδειγμα η αποκατάσταση της τρύπας στην παραλία.
    Κάθε τρεις και λίγο τα ιδια και τα ίδια εχουμε και τωρα έχουμε και σκουπίδια βουνό σε μία υποτίθεται τουριστική πόλη στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ η δημοτική αρχή δεν εχει αφήσει τιποτα όρθιο.
    Από πού να ξεκινήσει κανείς από τα χάλια της παραλίας, των δρομων, από τα χάλια στο παραλιακό πάρκο ή το πάρκο της δεξαμενής, ολοι οι δρόμοι είναι βρώμικοι, τις διαγραμμίσεις βάψανε πρόσφατα και αυτές μισές και στραβές ενώ το χρώμα είναι με νερομπογιά αφού έφυγε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

    Μπορεί κάποιος να βγει και να απαντήσει σε όλα αυτά;
    Τι;
    Οχι;

  12. 3:22 μ.μ. Σε πειραζει η μουσικη καλοκαιρι ειναι αμα θες ησυχια στο βουνο 3 μηνες περιμενουν τα μαγαζια να δουλεψουν ελεος πια με τη γκρινια σασ αμα αυτο γινοτανε στην Παρο Μυκονο Σαντορινη και στα περισσοτερα νησια μας δεν θα παταγε κανεις το ποδι του το καλοκαιρι

  13. Να ακούς τον Γκιώνη να "συζητάει" με τον Καραβουλη στο φουαγιέ του Δημαρχείου για την "επιτυχία" του λτο στην διαφημιστική προβολή του Λουτρακίου, αλλά και στην αποτελεσματική διοίκησης του δήμου 3 χρόνια τώρα.
    Κορυφαία στιγμή της ελληνικής κωμωδιογραφίας.
    Ξεπερνάει και τον "Μπακαλόγατο".

  14. 7,54 ναι μας πειραζει η δυνατη μουσικη.Μουσικη στη διαπασων και με ανοιχτες τις πορτες που θελεις εσυ,χωρις ηχομονωση.Αμα θελεις να βαζεις δυνατα στο μαγαζι σου,τραβα στο βουνο,ανοιξε εκει μαγαζι και βαζε οσο δυνατα θελεις.Αν παλι δε θελεις να το κανεις,δε με ενδιαφερει τι νομιζεις εσυ αλλα τι λεει ο νομος.Υπαρχει και η αστυνομια να σου λυσει αμα θελεις τυχον αποριες.Να το κανουμε ετσι αφου το θελεις.

  15. Εσύ γιατί μου θυμίζεις τον μπετόβλακα….??
    Και αυτός κάτι τέτοια έγραφε για το σύριζα και το πήγε στο 36%…
    Επίσης κάτι τέτοια έγραφε και για το δημοψήφισμα και το πήγε 65.2% στο Λουτράκι…!!
    Για αυτό φίλε μου μην μιλάς πολύ εσύ, διότι δεν τεκμηριώνεις μια πολιτικοί κατευθύνει με τα χαχαχα –χούχα σου…
    Ή είσαι χαχαχας όπου δεν σε παίρνουμε στα σοβαρά…..
    Ή εκτός αν……???

  16. Χαχαχαχαχαχαχαχα ο 1:05 π.μ. κάνει πλάτες στις δημοτική αρχή του χάους,και μιλάει για σοβαρότητα
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
    Εχω κι λίγο ακόμα χοχο χιχι
    Τέλος γέλιου!

  17. 7.54Παρο μυκονο σαντορινη τα μαγαζια δεν στεγαζονται σε πολυκατοικιες .Εδω στεγαζονται στα ισογεια κ ημιπογεια πολυκατοικιων με τον πρωτο οροφο στην οροφη..στην ανοιχτη οροφη ..κ θελουν και αλλοι να δουλεψουν..να κοιμηθουν για να πανε να δουλεψουν .Η νομοθεσια ειναι συγκεκριμενη .Ας κανουν τα παρτυ τους μεσα εσωκλειστοι με ηχομονωση .Οχι ομως τεντα ολα ανοιχτα .Λιγο σεβασμος ..οχι αλλη καφριλα

  18. την γλύτωσες την καρπαζιά από τον Πέρρα ρε καρπαζοεισπράκτορα 3.22. Παίξε ένα ΛΟΤΤΟ να τα κονομίσεις με την τύχη που'χες…

  19. ston 12:51 μ.μ
    Έχω…. σαν και σένα, και τον χωριάτη από την κυρά βρύση κορινθίας…
    Όπου και η χροιά της φωνής του τον προδίδει,
    όπου λόγο ΄΄Καλλικράτη΄΄ μας το παίζει και Λουτρακιώτης…..

    ΥΓ Πέστου του χρωστώ μια ανάρτηση επώνυμη και με φωτογραφία μου…!!! Δηλ.κρύο πιάτο τσούζει πιο πολύ..

  20. 7:04 μ.μ. αυτήν περιμένουμε, αλλά και καλά έχεις ορκιστεί να μην ξαναγράψεις με το όνομά σου. Αλλά δεν διευκρίνισες: το όνομα που έγραφες εδώ μέσα ή το αληθινό σου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog