Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καταντάει αηδία…

- Advertisement -

Καταντάει αηδία η ονοματολογία του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία όπου γράφονται πάρα πολλά και άσχετα ονόματα….

Σίγουρα ένα,δυο άντε τρία το πολύ από όσα ονόματα έχουν γραφτεί θα είναι σίγουρα μέσα.Και είναι γνωστά ποιά θα είναι με πρώτο τον νυν βουλευτή Χρίστο Δήμα.

Αλλά η παραπληροφόρηση των τελευταίων μηνών σκοπίμως αφήνει απέξω έναν συγκεκριμμένο υποψήφιο.Ένα και μοναδικό.

Έναν νέο άνθρωπο που τον γνωρίζει από άκρη σε άκρη όλος ο νομός και αξίζει κατά την γνώμη μου να συμπεριληφθεί,γιατί πέρα από την δημοφιλία του είναι και ένας νέος πολιτικός που στην μικρή εώς τώρα πολιτική του διαδρομή έχει έργο,έχει τοποθετήσεις ενώ όταν χρειάστηκε και του ζητήθηκε έδωσε λύσεις.

Ένας νέος πολιτικός,αγαπητός και σεβαστός από όλο το δημοκρατικό τόξο.Κάτι που το ζητά και η νέα γραμμή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν κουβαλά βαρίδια από το παρελθόν και ούτε σαν κάτι άλλους έπαιζε το εκκρεμές τα πρώτα δύσκολα μνημονιακά χρόνια και τώρα που γύρισε ο τροχός και δημοσκοπικά τουλάχιστον η Ν.Δ. προηγείται, είπαν να χωθούν στο άρμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παραπλανητικά και πληρωμένα δημοσιεύματα με άγνωστους συντάκτες που θέλουν να φτιάξουν ρεύμα.Νομίζουν.Το μόνο που καταφέρνουν είναι ο γέλωτας και η χλεύη.

mifi

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως γινοταν με το 2015 που ανεβαζατε 35 ονοματα για το ΣΥΡΙΖΑ για τις τοτε βουλευτικες εκλογες, θα γινει και τωρα. Δεν ειναι καλυτεροι οι ΝΔ απο τους ΣΥΡΙΖΑ. Μυριστηκαν και αυτοι ψητο και το θελουν. ΟΛΟΙ. Εκτός και αν θεωρειται οτι ξεχωριζουμε τους μεν απο τους δε…

  2. mifi αυτο το παιδι θα ειναι σιγουρα μεσα με Δημα και Ταγαρα.Οι υπολοιποι τρεις παιζονται.Υπολογισε οτι θα ειναι και μια γυναικα.Παντως σωστη η παρεμβαση σου,σε πολυ κοσμο ειχε κανει κακη εντυπωση που δεν τον ειχαν συμπεριλαβει στους υποψηφιους

  3. Υπάρχουν κάτι μπουμπούκια που αν τους πεις που ειναι τα τσακώνικα στην Κορινθο, η τραγάνα στο Κιατο και τα γελινιατικα στο Ξυλοκαστρο θα ανοίξουν τον χάρτη ή τον …τσελεμεντέ.

    Πρέπει να διαλέξουμε ανθρώπους νέους, που να ξέρουν τους συμπολίτες τους και τα προβλήματα τους.

    Φτάνει πια με τις οικογένειες που μας κοροϊδεύουν τόσα χρονια και τον Καθε απίθανο τύπο που στην Κορινθια έρχεται ανα 2 Σαββατοκύριακα.

  4. 8:50 αυτος που λες στηριζει τον τοπο μας???
    Λοιπον για να τελειωνει η καραμελα.Στις επομενες εκλογες τα πραγματα θα μπουν στη θεση τους και τελος τα χαχα και χουχου

  5. 11:16 το μόνο σίγουρο είναι ότι στήριζε και στηρίζει τον τόπο του περισσότερο από οποιονδήποτε με όλες του τις δυνάμεις.
    Τώρα τι υπονοεί το μυαλουδάκι σου και για ποιά καραμέλα μιλάς, δικό σου πρόβλημα!

  6. 11:16 και 8:50 δεν εχει ακουστει η φωνη του για τα οργια που εχουν γινει στην δημ.εταιρεια που συμμετεχει.Ετσι στηριζει καποιος τον τοπο του?Με αλαλία?

  7. ο νεαρός που λέτε εχει ενοχλήσει το κατεστημένο. Τον ξέρω, απο τοτε που ήταν αθλητής του Ποσειδώνα στην κολύμβηση.
    Μόνο να μην κολωσει. Να τραβήξει μπροστα. Μακάρι να φύγουν οι φελοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog