Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποκλειστικό! Λουτράκι – Λουόμενος βούτηξε στη θάλασσα για να συλλάβει μασέρ – Γέλαγε όλη η παραλία!!!

- Advertisement -

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr (που συνοδεύεται όπως μπορείτε να δείτε με φωτογραφία ντοκουμέντο), το μεσημέρι του Σαββάτου, άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, εκμεταλλευόμενοι πληροφορίες, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στην παραλία Λουτρακίου…

Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντόπισαν έναν μασέρ κινεζικής καταγωγής, ο οποίος ασκούσε το επάγγελμά της σε δεκάδες λουόμενους, ασφαλώς με το… αζημίωτο.

Μόλις ο μασέρ διαπίστωσε την παρουσία των ανδρών του ΑΤ Λουτρακίου, άρχισε να τρέχει μεταξύ των λουόμενων για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Παρά τις επίμονες εκκλήσεις για παράδοσή του στις αρχές, εκείνος αρνείτο πεισματικά, κρατώντας μία απόσταση ασφαλείας περίπου 10 μέτρων από τους διώκτες του.

Σ’εκείνο το σημείο κι εφόσον οι αστυνομικοί δεν είχαν δικαιοδοσία σύλληψης εντός των υδάτων (αρμοδιότητα που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του λιμενικού), ένας λουόμενος βούτηξε στη θάλασσα, πλησιάζοντας τον μασέρ και τον υποχρέωσε να βγει στη στεριά. Το “σχέδιο” απέδωσε καρπούς και, μάλιστα, μπροστά τα κατάπληκτα μάτια δεκάδων λουόμενων.

Ο μασέρ, συνελήφθη…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι παει ο καθε χαζος και καθεται να του κανει μασαζ ο κινεζος που εχει περασει απο αλλους 30 χωρις να κανει απολυμανση τα χερια του απλα ξεπλενοντας στη θαλασσα . Τοσο τους κοβει !κυκλοφορει και κινεζα μασερ ..
    αλλα θα βρεθει παλι κανενας δικηγορακος να βοηθησει για τον βγαλει εξω ..

  2. δεν τα ξερεται καλα τα πραγματα .ημουν μπροστα και η αστυνομια δηλωσε οτι εκλεψε μια τσαντα ,οχι οτι ηταν μασερ ,ασε που ηταν 30 κιλα κοκκαλα ουτε για μασερ δεν εκανε..

  3. Σωστο το σχολιο,απο την αλλη,εγω τον λυπαμαι,ενας δυστυχισμενος που προσπαθει να βγαλει μεροκαματο,σε αυτον δηλαδη πρεπει να εξαντληθει ολη η αυστηροτητα του νομου? απο αυτον φτασαμε εδω? Υπερβολες και γελοιοτητες,το κυνηγητο στη θαλασα!!

  4. Ρε πούστη μου (συγνώμη για το ρε) παντού είστε… Μπράβο ρε μάγκες. Συνεχίστε έτσι, ακούραστα το ρεπορτάζ σας και δεν θα χάσετε. Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε και διαβάζουμε ο,τι γίνεται στο Λουτράκι μας… Μπράβο και πάλι μάγκες

  5. ο κινεζος σας πειραξε το οτι εκει που κανετε το μπανιο σας πινετε καφε 3,5 ευρω και δεν σας κοβουν αποδειξη αυτο δεν σας νοιαζει ε ?????

  6. Να πας να πιεις καφε 5 ευρω στη Μυκονο
    Να κανεις οτι θελεις χωρις αστυνομια
    Ολα να λειτουργουν αψογα αν δεν σ"αρεσει
    Μην ερχεσαι Αρκετα το ενα σας βρωμαει
    Το αλλο σας ξινιζει

  7. Αμα δεν εχεις να μην πιεις και να κατσεις στα βοτσαλακια αλλιως πηγαινε σε αλλα μερη με 5ευρω η ξαπλωστρα + 3.5 ο καφες

  8. 8:51 π.μ. Τα 3,50 που δινεις σε πειραζουν στο Κολονακι Γλυφαδα παραλιακη που πατε και τον πληρωνεται τον καφε 5 και 6 ευρω δεν σας πειραζει λες κα εκει κοβουν αποδειξης λες και εσει που το λες αυτο θες να μας πεις οτι εισαι νομοταγης παντα αμαν πια

    Σας πληροφορω οτι σε παρα πολλα νησια που εχω ταξιδεψει υπαρχουν μασερ κινεζοι και κινεζες στις παραλιες δεν τους πειραζει κανεις δεν ειναι μονο στο Λουτρακι

  9. 8:51 π.μ. Γιατί ρε φίλε? Και το Κινέζι να συλληφθεί που ασκεί παράνομα μία δραστηριότητα (διότι σιγά μην έχει επαγγελματικό δίπλωμα μασέρ) και οι καφετζήδες για την παραβατικότητα. Αλλά όχι αφήνουμε τον έναν και πιάνουμε τους άλλους.

  10. Ρε Ελληναρες σας εχουν ξεζουμισει με τους φορους κ τα μνημονια και δικαιολογειτε τον κινεζο που κανει παρανομα μασαζ κ παιρνει μαυρα λεφτα???? Ασε δε που δεν τηρειται η υγειηνη ..καθιστε να σας τριβουν κινεζοι .

  11. Ο ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  12. τον πιάσανε τον φοροφυγά!μπράβο!!!!αν πιάσουν καμία 10αρια ακόμα πάει βγήκαμε από την κρίση…τωρα βέβαια κάποιοι βγάζουν δις και πληρώνουν εφορία κάτι χιλιάρικα αλλά εντάξει μωρέ καλοί άνθρωποι είναι.αμα πιάσουν τον κινέζο όμως και τον καφετζή θα βγούμε στις αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog