Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Κάποιοι καμάρωναν, ενώ οι θεατές πήγαν να πάθουν ηλίαση!!!

- Advertisement -

Πολλά παράπονα και προβληματισμό για το κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης αγώνων ντάλα μεσημέρι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, άφησε πίσω της η διεθνής κολυμβητική συνάντηση Loutraki International Swimming Cup, που διοργανώθηκε στο Λουτράκι τις προηγούμενες ημέρες…

Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτελούσε η έλλειψη στεγάστρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, ενώ για να μην πάθουν ηλίαση οι θεατές επιστρατεύθηκαν ομπρέλες, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που έστειλε στο loutrakiblog αγανακτισμένος θεατής…
Ως εκ τούτου, η προσέλευση των θεατών, δεν ήταν η αναμενόμενη, όπως διαπιστώνει κανείς εύκολα…
Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν πτόησε κάποιους από τη δημοτική Αρχή, που άρπαξαν το μικρόφωνο και έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις, παρουσιάζοντας τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνιά και κάνοντας λόγο για μια εξαιρετική διοργάνωση που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις…
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κύριοι της δημοτικής αρχής αρχής γεμάτοι περηφάνεια!!έλεος..όλο μπράβο κ συγχαρητήρια και όταν ερχετε η ώρα να κλείσουν το κολυμβητήριο το παίζουν ιστορία!! Τα χάλια τους..ένα υπέροχο κολυμβητήριο κ δεν είναι άξιοι να το εκμεταλλευτούν σωστά και κατάλληλα παρά μόνο για συγκεκριμένους ανθρώπους!!έλεος

  2. Σιγα το πρόβλημα…Αφου όσοι ήθελαν σκιά μπορούσαν να πάνε κάτω απο τις ομπρέλες. Για το θέμα της προσβασης και της στάθμευσης, θα συνεχίσουμε να μη μιλάμε?

  3. Ενα τετοιο ακριβοπληρωμένο έργο και είναι χωρίς σκεπή.
    Ενώ αν μπείτε στην διαύγεια, θα βρείτε συνέχεια ποσά για την συντήρηση του, που την χρήση του κολυμβητηρίου την κάνει πολύ συχνά ιδιώτης και όλως τυχαίως φίλος του δημάρχου.
    Δηλ. πληρώνουμε όλοι οι δημότες για να κάνει business ο φίλος του δημάρχου που εξ όσων γνωρίζουμε δεν χαλάει πεντάρα τσακιστή για την συντήρηση του κολυμβητήριου αλλά και για τις άλλες αθλητικές υποδομές του τόπου που εχει κατα καιρους εκμεταλλευτεί για να κερδιζει ο ίδιος όπως το κλειστό γυμναστήριο Γαλανόπουλος!
    Ενώ ο δήμος δηλαδή όλοι μας δεν εισπράττει τίποτα απλά πληρώνει!

  4. καταρχάς η 1η φωτό είναι απ την εξέδρα στην μικρή πισίνα που δεν γίνονταν αγώνες.Το σκέπαστρο που δεν υπάρχει είναι πρόβλημα αλλά μην νομίζετε οτι σε όλα τ άλλα κολυμβητήρια υπάρχουν.Ηπροσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη γιατί δεν διαφημίστηκε καθόλου αλλά και γιατί είναι έτσι το άθλημα(τελειώνει την κούρσα του και φεύγει με τους γονείς του γιατί ξαναπέφτει το απόγευμα).Τα παράπονα δεν ξέρω που τ άκουσαν…σχεδόν μ όλες τις ομάδες μίλησα δεν άκουσα κάτι τέτοιο.Αγανακτισμένος θεατής?????χαχαχα καλό.
    Δεν είμαι της παρεούλας δεν τους ψήφισα και τους έχω κράξει πολλές φορές αλλά η διοργάνωση ήταν σχεδόν άψογη και ο δήμος δεν είχε ολόκληρη την ευθύνη για την διοργάνωση.5χρ. έχω γυρίσει τις πισίνες της μισής Ελλάδας και εκτός οτι έχουμε την καλύτερη πισίνα δεν υπολοιπόμαστε ούτε σε διοργάνωση ούτε σε κολυμβητικές ομάδες.Τώρα αν θέλετε να δημιουργήσετε κλίμα…

  5. ε ρε καμαρι .. ελεγε ο αλλος ο ασχετος οτι ειναι το καλυτερο της Ελλαδας .Αμ δεν εχει παει να δει τα αλλα προφανως τι εγκαταστασεις και παρκινγκ εχουν .Αυτο ειναι μεσα στα χωματα και στα χωραφια ,ξεφορτωνουν τα παιδια .Δεν ντρεπονται μωρε .

  6. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΘΟΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  7. Είναι θλιβερό να γίνεται ένα τέτοιο ωραίο κολυμβητήριο (που το είχε ανάγκη η πόλη μας) ΧΩΡΙΣ στέγαστρο για προστασία από τον ανελέητο καλοκαιρινό ήλιο ή τις βροχές το χειμώνα. Αλλά κυρίως ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Με στενούς χωματόδρομους γύρω γύρω και χωρίς πάρκινγκ. Αυτά μόνο στην Ελλάδα!!!

  8. Ρε 4:19 έχεις γρατζουνιά στον εγκέφαλο;
    Δώσε μου και μένα τσάμπα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, και χρηματοδότησε με από πάνω για να διαφημίζω δήθεν το Λουτράκι, και θα δεις τι διοργανώσεις θα σου κάνω, μεγαλείο και πολύ καλύτερες από του κατασκηνωτή.

  9. ο 4.19 είμαι παιδιά και χωρίς γρατζουνιά
    alex δεν έχω μιλήσει με τα ρώσικα γκρουπ,πάντως είναι η 3η ή 4η χρονιά που έρχονται.
    8.23 η απάντησή σου δεν έχει καμία σχέση με το άρθρο ούτε με το post μου.Αν έχεις πρόβλημα με την σχέση του γνωστού ιδιώτη με τον δήμο δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τους αγώνες.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ δεν είμαι δικηγόρος του δήμου ούτε του ιδιώτη,αλλά καλό θα ήταν οταν μιλάμε να γνωρίζουμε το θέμα και απ ότι βλέπω οι περισσότεροι απ τους προλαλίσαντες έχουν πλήρη άγνοια και απλά θέλουν να πουν την εξυπνάδα τους.
    4.53 μάλλον για το ΟΑΚΑ μιλάς ή για της πάτρας ή μάλλον μιλάς χωρίς να ξέρεις…Αν θες να συνεχίσουμε την "κουβεντούλα" μπορώ να σου αναφέρω πολλά που δεν έχουν σκέπαστρο,ούτε εύκολη πρόσβαση,ούτε πάρκινγκ,ούτε,ούτε,ούτε…και το κυριότερο είναι κλειστά δεν λειτουργούν.Για πάρε κανα τηλ στο Ναύπλιο να σου πουν ή πήγαινε μια βόλτα στην κόρινθο να δεις σε τι κατάσταση είναι.

  10. 9:11 τι θες να πεις τώρα επειδή μερικά κολυμβητήρια δεν έχουν σκέπαστρο και δεν λειτουργούν πρέπει να είναι και του Λουτρακίου σε αυτά τα χάλια.
    Ωραία δικαιολογία και μετά προσπαθείς να πείσεις πως δεν έχει σχέση με τη δημοτική αρχή!
    Σε πληροφορώ ότι ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να πείσεις με αυτα που γραφεις!

  11. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΙ 10-20 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10-20 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog